Elsős kislányodat hogyan öltözteted 0-5 fokban? Két nadrágban megy és az iskolában leveszi a béleltet?
Figyelt kérdés
2018. nov. 18. 14:34
2/12 anonim válasza:
Bélelt nadrágban megy, bent nincs olyan meleg szóltak is így abban lesz. Párnát lehet bevinni mi viszünk holnap.
Azt mondták úgy öltöztessük, hogy nincs szünetekben idő öltözködni.
3/12 anonim válasza:
Nem két nadrágban. Egy nadrágban.
4/12 anonim válasza:
Suliban dolgozom. Hozzák így is ahogy írtad és simán egy nadrágban is. Egy hagyományos melegebb, bélelt nadrág elfér a teremben is, annyira azért nincs meleg, de ez sulifüggő. A sínadrág/overall a nadrág fölé már necces. Reggel ugye a gyerek felveszi, a suliban meg le ami jó, de a szünet túl rövid ahhoz, hogy még újra fel is húzza (utána meg le). Az ilyen gyerekek nagy része kimegy arra a 10 percre a rendes nadrágjában. Amúgy semmi bajuk nem lesz ettől sem, nem fáznak meg ennyi idő alatt, főleg, hogy rohangálnak.
5/12 anonim válasza:
Sima farmer, a kabátja viszont épp ezért hosszú, térdig érő. Így az sem tragédia, ha véletlenül leülne odakint.. De ez nem jellemző.
6/12 anonim válasza:
lányom mondta hogy 2 nadrágba megy mert vékony leggingshez hideg van vastagabb nadrágban meg melege lenne.
7/12 A kérdező kommentje:
Ma két nadrágban ment a lányom de azt mondta hogy csak ő ment abban és a többi lány a benti nadrágban volt az udvaron. Hát nem tudom, ma délután is csak kb 3 fok volt maximum, szóval nem igazán értem.
2018. nov. 19. 21:34
8/12 A kérdező kommentje:
Ja és ez nem a szünetben volt mert akkor esett az eső, hanem délután, kb 2-3 között szoktak kint lenni.
2018. nov. 19. 21:37
9/12 anonim válasza:
lányom végül nem vette fel mindkétt nadrágot csak a vastagabb melegitőnadrágot.
10/12 anonim válasza:
Vastagabb nadrág?
Esetleg a sima gatya és alatta harisnya?
Szerintem a 2 gatya felesleges és kényelmetlen.
Én anno overálba jártam, de nem is mentem ki szünetben az udvarra. Mindig inkább bent rajzoltam a táblára vagy hasonló. Mikor pedig haza mentem visszavettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!