Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsős kislányodat hogyan...

Elsős kislányodat hogyan öltözteted 0-5 fokban? Két nadrágban megy és az iskolában leveszi a béleltet?

Figyelt kérdés
2018. nov. 18. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Kozepsos, de ugy fogom. :)
2018. nov. 18. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:

Bélelt nadrágban megy, bent nincs olyan meleg szóltak is így abban lesz. Párnát lehet bevinni mi viszünk holnap.

Azt mondták úgy öltöztessük, hogy nincs szünetekben idő öltözködni.

2018. nov. 18. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem két nadrágban. Egy nadrágban.
2018. nov. 18. 19:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Suliban dolgozom. Hozzák így is ahogy írtad és simán egy nadrágban is. Egy hagyományos melegebb, bélelt nadrág elfér a teremben is, annyira azért nincs meleg, de ez sulifüggő. A sínadrág/overall a nadrág fölé már necces. Reggel ugye a gyerek felveszi, a suliban meg le ami jó, de a szünet túl rövid ahhoz, hogy még újra fel is húzza (utána meg le). Az ilyen gyerekek nagy része kimegy arra a 10 percre a rendes nadrágjában. Amúgy semmi bajuk nem lesz ettől sem, nem fáznak meg ennyi idő alatt, főleg, hogy rohangálnak.
2018. nov. 18. 21:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Sima farmer, a kabátja viszont épp ezért hosszú, térdig érő. Így az sem tragédia, ha véletlenül leülne odakint.. De ez nem jellemző.
2018. nov. 18. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:
lányom mondta hogy 2 nadrágba megy mert vékony leggingshez hideg van vastagabb nadrágban meg melege lenne.
2018. nov. 19. 05:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Ma két nadrágban ment a lányom de azt mondta hogy csak ő ment abban és a többi lány a benti nadrágban volt az udvaron. Hát nem tudom, ma délután is csak kb 3 fok volt maximum, szóval nem igazán értem.
2018. nov. 19. 21:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja és ez nem a szünetben volt mert akkor esett az eső, hanem délután, kb 2-3 között szoktak kint lenni.
2018. nov. 19. 21:37
 9/12 anonim ***** válasza:
lányom végül nem vette fel mindkétt nadrágot csak a vastagabb melegitőnadrágot.
2018. nov. 20. 04:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Vastagabb nadrág?

Esetleg a sima gatya és alatta harisnya?

Szerintem a 2 gatya felesleges és kényelmetlen.

Én anno overálba jártam, de nem is mentem ki szünetben az udvarra. Mindig inkább bent rajzoltam a táblára vagy hasonló. Mikor pedig haza mentem visszavettem :)

2018. nov. 22. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!