Kislányodat csak csupa rózsaszínbe (esetleg lila, piros) öltözteted vagy adsz rá mondjuk kéket stb. is?
Unalmas volt mindig rózsaszín rugiban, vettem zöldet sárgát lilát fehéret bordót.
Most 2 éves lesz, minden színű ruhája van, barna fekete fari kék zöld... A legjobban a lila szín áll neki jól.
13.39-es!! egyetértek veled. okés az én lányomnak is vannak rózsaszín cuccai, főleg amiket kapott. de valahogy a szőr feláll a hátamon mikor vásárolunk valami ruhát, megkérdi az eladó hogy fiú vagy lánynak lesz e, s mikor megtudja hogy lány, nyújtja a rószaszínt! mintha mást nem lehetne egy kislányra adni. a lányomnak van halványkék overállja, babakocsiba sátéra pléd alá tökéletes. kaptunk fiús anyukától is fiús cuccokat, otthon az is tökéletes.
vagy pl. nemrég voltunk családi fotózkodáson. a fotós készített egy naptárat a lányomról. mikor elmondta hogy barbies lesz a naptár, hát egyből lehurrogtuk a férjemmel. így kaptunk egy micimackósat :)
szóval a kérdésre: igen, minden színt adok rá. kivéve feketét.
van neki sok lila, mályva, rózsaszín dolga, de ugyanúgy barna, zöld, sárga, kék. sőt a babakocsi is kék, mivel örököltük, pont nem érdekel, hogy miylen színű. sztem azzal jól meg lehet előzni a rózsaszín kényeskedést, ha minden színt adunk rá. én eleve hülyét kapok attól, ha megjön a tescós karácsonyi katalógus, és a kislányoknak való játékok mind rózsaszínűek, és csak baba meg hülye pónik vannak (bocs). a rózsaszín is csak olyan szín, mint a többi, se nem rosszabb se nem jobb, csak túlzsba nem szabad vinni.
2 éves a kislányom
Mindig az évszakhoz igazodunk:)
Pl: tavasszal fűzöld, mályvarózsaszín, sárga, kis farmer, piros, ezek dominálnak:)
Nyáron a fehér-babakék-babapink, virágmintás dolgok(itt színt nem mondok, mert mikor mi), vagy az a most kockás divatos dolog:), de a nacijai-szoknyái inkább fehérek(tudom, leül, koszos lesz..nem bánom:), könnyen kijön:))
Ősszel a barna-narancs, farmer-krémszín, sötétzöld, sötétkék ilyenek dominálnak:)
Télen meg megint jön a világosabb időszakunk:)
Adok Rá kéket, barnát is. Miért ne adnék?? Mondjuk ha fiam lenne, rózsaszínt nem adnék rá.
A lányomnak kék overálja van (még az enyém volt mind a kettő) és rózsaszín a csizma-sál-sapka-kesztyű. Tök cuki így. 14 hónapos.
Bármilyen szín a feketén kívül.
Barna-keki-drapp. Abból is lehet "lányos" virágos, mintás, anyagában hímzett.
Kék-sárga-zöld. Fehérrel kombinálva nagyon csinosak.
Piros-bordó-rózsaszín-lila a lányos színek :)
A legtöbb rucija rózsaszín (mindenkitől azt kapunk) piros lila drapp vagy fehér. De imádom a next, george, ladybird rucikat szinte csak azok vannak a fazonjuk és a mintájuk alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!