Ti el szoktatok menni szülői értekezletre az iskolába? Gond, ha nem megyek el most?
Idén 23 éve, hogy folyamatosan szülőikre járok és még 5 hátra van (legkisebb most kezdi a gimit NYEK-es osztályban).
Bevallom őszintén: az elmúlt 1-2 évben azt hiszem kettőt is kihagytunk.
Az évi elsőre mindig elmegyünk, idén pláne: középső most érettségizik, kicsi most kezd. Ezek fontosak.
13
Itt, ahol a gyerekek tanulnak, nincs "értekezlet". Azon egyserű okoknál fogva, kollegina, hogy felismertek két alapvető dolgot:
1, Más szülőkre nem tartozik az én gyerekem ügye, tehét nem teregetjük ki
2, Nem diktálunk információkat két órán át 2018-ban offline.
Erre találták fel az internetet és a fogadóórákat, egyénileg. Minden másra ott az szmk annak, aki mindenron értekezni akar.
Működik? Igen.
Jobb az iskolarendszer, mint Mo-on? Igen.
"1, Más szülőkre nem tartozik az én gyerekem ügye, tehát nem teregetjük ki+
erre van fogadóóra. de hogy az osztályközösség szeretne-e színházba menni, hogy mennyi legyen az osztálypénz, hogy kell-e párna a kölkök sej-haja alá, hogy egyáltalán mi a tanrend, stb, arra igenis kell a szülői.
Én soha nem voltam.
Szerencsére a párom mindig elment, és az se volt probléma neki, ha más-más iskolákban egyszerre voltak a szülőik. Nem tudom, hogy rendezte el, mert nem figyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!