Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ti el szoktatok menni szülői...

Ti el szoktatok menni szülői értekezletre az iskolába? Gond, ha nem megyek el most?

Figyelt kérdés
2018. szept. 4. 15:55
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
85%
El. Az elsőre nem ártana elmenni, ott derül ki a tanév rendje, ott döntenek a programokról, osztalypenzrol....Ha az elsőn nem vagy ott, a tanárnak nem lesz jó véleménye rólad.
2018. szept. 4. 16:03
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen el!
2018. szept. 4. 16:05
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudok, akkor elmegyek. Ha nem, az se tragédia, mert a facebook csoportban mindig napra készen tudok tájékozódni, kérdezni, nem maradok le semmiről.
2018. szept. 4. 16:12
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan sokszor szülői, hogy nem lehetne elmenni rá, az első meg különösen fontos, sok lényeges infó lesz. A gyerek érdekében is menj el.
2018. szept. 4. 16:16
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megyek. Három iskolas gyerekem van.
2018. szept. 4. 16:41
 6/34 anonim ***** válasza:
84%
Vagy az apja, vagy én felváltva megyünk, ill. ha egyikünk sem tud, akkor felhívjuk az osztályfőnöket, hogy küldje át egy összefoglalóban, mi volt.
2018. szept. 4. 16:47
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

A legelsőn nem voltam, anyósom ment el helyettem, mivel 1 hete szültem, és a babával otthon voltam. A többire utána elmentem.

Ez 2 éve volt, most hasonló a helyzet, 3 hetes a legkisebb (oszt.főnök tudja), holnap lesz a szülői, a párom megy helyettem.

2018. szept. 4. 16:53
 8/34 anonim ***** válasza:
31%

elsore alt. elmegyek.

utana egyikre sem.

van face csoportunk mindket gyereknel,az szmk-s szulo minden szuloi utan ir egy reszletes osszefoglalot,lehet szavazni az eppen aktualis dologrol is.

ha epp a tanarral akarok beszelni,akor beirom az uzenobe,es az egyik fogado orajan bemegyek.

de tobbszor is elofordult,hogy ha aprosagrol vagy fontos dologrol volt szo,hogy reggel bementem es megkerestem a tanart.

az elsore csak azert jarok,hogy ne szoljon senki,hogy nem megyek soha.

2018. szept. 4. 18:07
 9/34 anonim ***** válasza:
87%

Minden egyes szülőire vagy én, vagy a férjem elmegyünk. Ő könnyebben el tud menni, mivel helyben dolgozik, míg én 25 km-re dolgozom a lakóhelyünktől és tömegközlekedéssel járok, de ha úgy tervezik a szülőit, hogy magam is haza tudok érni, akkor én szoktam elmenni. De volt már olyan, hogy a férjem sem tudott elmenni, mert éjszakába ment dolgozni és délután már elment otthonról, akkor csúsztatást vettem ki a munkahelyen, autóval mentem és úgy értem oda.

Nálunk ez alap. Nem azért, hogy ki mit gondol, vagy mit sem, tudom, hogy meg tudom kérdezni utána bárkitől, hogy mi volt, de jobb szeretünk mi ott lenni, és első kézből hallani, hogy mi történik, mert utána valaki vagy elmond mindent, vagy elfelejt valamit. Sőt, nálunk szoktak lenni rendezvények, vannak, amikor a szülők véleményét kikérik, van, hogy sütni kell, segíteni kell, márpedig arról akkor és ott nem tudsz nyilatkozni.

2018. szept. 4. 18:37
 10/34 anonim ***** válasza:
98%
Hat en meg is orulnek ha nem mehetnék. Biztoa en vagyok tul lelkes de engem minden erdekel.ami vele kapcsolatos vagy vele tortenik igy mindig elmegyek a szuloikre.
2018. szept. 4. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!