Mit kezdjek az egykémmel őszi szünetben?
Ez a te lelki kivetulesed. Ne tapaszd a.
Keress pasit ha attol boldogabb lennel, merg gondolom oreg se vagy igy kell is hogy legyen tars, a gyereknek apa minta.
Sajnalom hogy egyedul neveled. Teljesen aterzodik hogy megkeseredtel, feladtad stb.. ami ertheto is valamilyen szinten, de massz ki ebbol.
Magad miatt is es a gyerek miatt is! Ha ezt atveszi toled es ezt a mintat azt fogja szivni egesz eletben nem hogy most nincs elet szerinted. Elsosorban az neki te vagy plusz a kis tarsai baratai. Kell hogy lassa hogy te voldog vagy, hidd el hogy o mar attol jol fogja erezni magat mert ez tobbiranyba hat
Én is egyke voltam, elváltak a szüleim, de attól még nem szűnt meg a családunk, baráti körünk. Nagyik? Unokatesók? Nagynénik, nagybácsik? Barátok? Senki sincs, akivel tartjátok a kapcsolatot?
Egyébként nekem tök fura, hogy valaki egykének hívja a gyerekét. Brrrrr
Nem értelek.
Csak apa a család??? Senki más??? Mamák, unokatesók...stb???
Nincs senkije annak a gyereknek rajtad kívül???
AMúgy ha én bármi miatt egyedül maradnék az 5 éves fiammal, hát, minden lenne az életünk, csak nem unalmas (mondjuk most sem az)...
Miért gondolod, hogy neki nem elég a program veled? A közös játék??? Azért mert te depressziós vagy, ne erőltesd ezt rá a gyerekedre. Ne mérgezd őt!!!
"Át nem jöhet a gyerek, mert elvált vagyok, jujj mit lát, át meg nem mehetek, mert apuka meglát"
Oké, hogy hozzád nem mehet át, de a te GYEREKERD miért nem mehet máshoz??? TE miért mennél??? Bár ilyen korlátolt gondolkodású emberhez nem nagyon engedném a gyerekem.
Nincs tesód? Az apukának tesója???
Egy barátnődnek sincs gyereke, csak neked???
És miért nem jó, ha a gyerekeddel van közös programod???
Nekem - házas anyaként - vannak szingli barátnőim (gyerekesek és gyermektelenek is és olyanok is, akik szerintem csinosabbak nálam) és eszembe sem jutott még az, hogy a férjem valamelyikre rá akarna startolni. Ha ilyesmit akarna, ott az egész munkahelye vagy az egész város, nem "védhetem meg" :)
Játszótér, ovis-sulis társak, különórák... ilyesmikről nincs a gyerekednek olyan barátja, akivel szívesen találkozik valami közös programra? Nálunk folyton jönnek vagy megyünk vendégségbe a gyerekek barátai miatt, van, akit még a bölcsiben "szedtünk össze" (pedig mi szülők inkább egy kis nyugira vágynánk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!