Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ilyen rossz időben miért is...

Ilyen rossz időben miért is ciki kislányra sötét farmer és fehér blúz?

Figyelt kérdés

A harisnyát nem viseli el, nálunk nagyon hűvös van, így szoknya helyett farmert kapott.

Udvaron lesz megtartva.

2018. szept. 3. 06:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%
Fekete farmer nem gaz, ha sima egyszeru. Szerintem. Siman lehet egy elegans outfit resze.
2018. szept. 4. 00:20
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
ünneplős fekete nadrág nincs kislányoknak,ugy tudom,csak szoknya ,
2018. szept. 4. 05:39
 23/26 anonim ***** válasza:
67%
Draga utolsó, egy 6 évesnek mindegy hogy férfi vagy női model a nadrág, így akár egy fiú nadrágot is felvehet. Márpedig abból minden létez ő méretben gyártanak
2018. szept. 4. 07:15
 24/26 anonim ***** válasza:
3%
én akkor sem adnék fiu nadrágot lányra mert ciki ,kinevetik öszesugnak háta mögött
2018. szept. 5. 05:36
 25/26 anonim ***** válasza:
59%
Mert honnan látható egy sima fekete nadrágon, hogy az ferfi vagy női ? Elárulom, gyerek méretben sehonnan. Felnőtt méretben is sokszor ugyanaz a szabás, az egyetlen különbség a gombolas:a női balról jobbra, a férfi pedig balról jobbra záródik.
2018. szept. 5. 07:10
 26/26 anonim ***** válasza:
90%
Nekünk volt mindkét lánynak ünneplő nadragja alsóban. Szóval lehet/ett kapni.
2018. szept. 5. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!