Egyre több helyen látom megosztva az ilyen képeket, videókat, amelyeken az szerepel, hogy kezdődik az iskola, óvoda, a szülő örömmámorban táncol. Az ilyen milyen szülő?
Ez csak vicc, nem kell ennyire komolyan venni! Ugyanakkor minden vicc fele komoly ugye ;)
Az én 5 évesem pl. júni13 óta itthon van velem, és igen, kicsit örülök, hogy holnap kezdődik az ovi, még ha nem is posztolok ilyesmit,és nem érzem magam ettől azilyenmilyenszülőnek kicsit sem :P
Sőt! Egész nyáron mentünk, programoztunk, kirándultunk, játszóztunk, saraztunk, rollereztünk, hajókáztunk, 5 hetet voltunk a balatonon, szóval tartalmasan töltöttem VELE a nyarat,és nem csak mellette(!!!), minőségi együttlét volt az elmúlt 2'5 hónap minden napja, és igen, jó lesz végre nem csak játszani egész nap :) Ugyanis attól, hogy anya lettem, megmaradtam emberi lénynek is, és nem szégyellem, hogy van igényem másra is a gyerek mellett.
Főleg nem érzem magam "elszakítva" tőle azért mert 9-3ig oviban lesz.
Kedves 10-es a gyereked biztos 7 eves.Vagy 6.
Szval elsobe megy.Ne aggodj majd megutalja
Nekem még nincs gyerekem, alig várom hogy legyen :)
Viszont ezeken betegre röhögtem magam :) ez csak vicc, ne vedd komolyan :)
Persze, alap hogy mindig a kérdezőt kell támadni, ilyen az én k. anyámat, minek kérdezek ilyeneket, besavanyodott pics vagyok, mi más!
De az, hogy vicc lenne...Hát nem ez az általános!
Benne vagyok nagyon sok kismamás csoportban és napi szinten ment a siránkozás, hogy nem tud a drága anyuka mit kezdeni a gyerekével az egy hónapos szünet alatt!
Akkor az ilyen minek vállal, ráadásul 2,5 év alatt kettőt??? Meg kiírja, hogy kibebacottul várja az ovit.
Nem, nem viccelt! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!