Ti hol veszitek meg az iskolakezdésre a cuccokat?
Hát megnézed a bedobott újságokban vagy neten hogy mi mennyibe kerül és ott veszed ahol olcsóbb...ez nem egy atomfizika.
Mi mindent megkaptunk összeállítva a tanítónénik által, 11.000 párszáz volt. Az összes füzet, cerkák, radír, MINDEN cucc benne volt. Ők állították össze és szerezték be azokat és annyit amiket a legmegfelelőbbnek találtak az évek során és így tutira mentek hogy senki nem vesz felesleges vagy méregdrága ám használhatatlan dolgot.
Én szeptemberben a leárazásokkor vettem már ezt azt, ami biztosan kell a suliba. Így sikerült megvenni az iskolatáskát 3000Ftért, ami szerintem a legnagyobb kiadás, ha valaki normálisat akar venni. A többit vagy a papírboltban, vagy a tescoba vesszük majd meg. A tesicuccot a decatlonban tervezem megvenni.
Iskolatáskát tudsz neten is nézni, vannak leárazottak és jó minőségűek.
Iroszereket,fuzeteket tescoban,metroban.
Torna cuccot decatlonban.
Taskat vettem mar papirboltban,hervisben,tescoban is.
A tescos birta a legtovabb,pedig az volt a legolcsobb.
Mi úgy 90-120 ezer forint között költöttünk de a fiam bal kezes, így mindenből bal kezes kellett. Előre beraktároztunk ceruzákat.
Íróasztalt is vettünk, székkel. A szék magában volt 40 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!