Nektek tetszenek a kicsiknek való iskolatáska modellek? Itt az esztétikumra gondolok.
Mi cicásat vettünk, és nem ars una. Nem értem mi a problémád. Amelyik nem tetszik ne vedd meg, ennyi. Nem érdemes százfélét megnézni, mert csak beleun az ember és a gyereknek is elmegy a kedve tőle.
Kisebb írószer boltokban érdemes próbálkozni.
Nekem a HAMA iskolatáskák jönnek be. Szerintem vannak közöttük kifejezetten szépek.
nem kell feltétlen csillámpónisat választani.
mondjuk nálunk bejött a gyereknek a "divatminta". sw angry birds. imédja, és egyáltalán nem zavarja, hogy másik 3 ugyanilyen van még az évfolyamon.
Lányaimnak csak azt tiltottam meg, hogy nem lehet rajzfilm figura stár, mert nálunk a szokás, hogy 4 évig hordják az iskolatáskát a gyerekek, és 4-ben már a jégvarázs nem menö...
Szerencsére egy türkiz delfinest választott, mert évente 1-2x eljutunk távolabbi tengerpartra, ahol delfineket is atunk, vagy delfinshora megyünk,igy imádja a delfineket.
Másik lányom elég rózsaszín mániás, és nagyon féltem a választásától, de szerintem ö is elég normálisat választott. Rózsaszín dínosat.
Scout márkást nagyon tudom ajánlani, ha gyereked is 4 évig fogja használni, akkor nagyon megéri. Szerencsére nálunk minden gyerek 4 évig ugyan azt az iskolatáskát hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!