Sok mindentol fugg:
- iskolaotthon vagy sem? Ha az, akkor csak hetvegen kell az osszes cuccot hazahozni, tehat keveset kell cipelnie.
- tomegkozlekedessel vagy tesoval kar haza vagy veled? Ha veled, akkor jo esellyel ugyis te cipeled... :)
Nalunk iskolaotthon van es en megyek erte. Lesz egy hatizsakja arra, ha egy-egy dolgot haza akar hozni. Emelle lesz egy merev iskolataskaja a cuccoknak, abban nem gyurodnek es tobb evet kiszolgal.
Merev, ami a földön is megáll, 1 kg körüli súlyú, minimum 2 rekeszes, kívül kulacstartós.
Belmilt vettünk, olyan mintával, amit a fiam választott.
Végül ilyet kapott [link]
Igaz nem boltbol hanem használtan vetem de tökéletes állapotba mert a gyerek nem használta akié volt.
Még egy szavazat a Belmilre!
3 évig használta a lányom, tökéletes állapotban ajándékoztam el, egyedül a kemény talpán látszott a használat.
4.-ben már muszáj újat venni, mert már ciki az elsős táska- mondja a lányom és igaza van. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Megnéztem az Ars Unákat a Tescoban, ahoz képest hogy kínai elég drágának gondolom. A tartó fülénél elég vékony az anyag könnyen szakdhat szerintem. Ezért erről lemondtam.
Marad a Belmil. Aki ilyet vett, attól kérdezném hogy melyik típust választotta.
A Classikot kicsinek gondolom, talán a Sporty nagyobb és jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!