Melyik az az iskolataska, amelyiknek az elso/oldalso zsebebe befer egy muanyag uzsonnas doboz?
Eddig amiket neztem, mind olyan pici zsebe van, mrg ha nagynak is nez ki, szuk, nem fer bele. Azt meg nem szeretnem, ha a fuzetei melle tenne a kajat.
Nektek mi a tapasztalatotok?
Én meg azt gondolom, hogy hiába van rajta több zseb, ha használhatatlan. Vagy ha a dobozt a könyvekhez teszem, mit teszek előre? Semmit. A tolltartó is csak úgy fér bele a fiaméba, hogy nagyon passzentos, a cipzárnak nem tesz jót, ha folyton feszül.
És ha ezeket az extrákat nem vesszük figyelembe, akkor minden ilyen típusú táska ugyanannyit tud: doboz kipárnázva. Akkor teljesen mindegy lenne, melyiket vesszük. Ha már nézegetem, akkor próbálom a praktikum felől nézni.
Egy 3 cm-es dobozba milyen kaja fér bele? De egyébként vennék szívesen, mert bár a nagynak az nagyon kicsi lenne, a kisebbik csak mutatóba vinne valami kaját, szóval neki még jó is lenne.
úgyhogy a következő kérdésem: hol lehet alacsony uzsis dobozt kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!