Sérültél már meg (vagy a gyermeketek) iskolában? Mi történt?
Ez ovis, nagycsopis: mérleghinta baleset, felrepedt a szám felett.
Suliba: kosár edzés, orrtörés.
Osztálytársaimnak volt foci közben dupla kartörés, volt aki az udvaron rozsdás szögbe lépett, átszúrta a lábát... :/
Kézilabdázás közben eltört a kisujjam ötödikes koromban. Hetedikben pedig a lépcsőn csúsztam el, és elszakadt az ínszalagom.
Gimiben pedig a körző beleállt a kezembe elég csúnyán. :/
Bakot ugrottunk, nem szóltam a többieknek, hogy most én szeretnék lenni akin átugranak, leguggoltam, és a mellettem lévő szemen rúgott. Kicsit fájt, borogattam, de különösebb baja nem lett.
Fociztunk, és az egyik osztálytársam akkora erővel csapott hátra a karjával (ahol én futottam), hogy 20 percig vérzett az orrom. Végül valahogy elmúlt.
Valahogy hintáztam a széken, de a padot is sikerült megbillentenem, rádőlt a lábamra. Különösebb sérülés nem látszott, de aztán szivárogva vérzett egy-két napig, és a heg azóta is látszik.
Negyedikes voltam, amikor szünetben kergetőztünk, talán valaki kicsit meg is lökött, erre már nem emlékszem, de átestem a táskámon, és letört egy darab a fogamból. Azóta is olyan, pici darab, nem lehetett pótolni (vagyis lehetett volna, de nem lett volna tartós), ezért így maradt. Nem látványos, engem nem zavar.
Egyszer asszem harmadikban leborultam a lépcsőn, beütöttem a lábfejem, egy marha nagy pukli lett rajta, ami hónapokig nem akart elmúlni, emlékszem, még az orvostanhallgatóknak is mutogatták, meg le is fotózták :D Amúgy csak pár napig fájt, utána már csak a pukli volt ott, semmi bajom nem volt vele, néhány hónap után elmúlt az is.
A nagyobbik fiam már iskolás, egy sérülése volt, délutáni szünetben hanyatt leesett a mászókáról és beverte a fejét, utána volt némi fejfájása. Amikor mentem érte, utána elvittem orvoshoz a biztonság kedvéért, másnap nem mehetett suliba és nem tévézhetett két napig, se semmi monitort nem volt szabad néznie, de ennyi.
Engem rendszeresen vertek általánosban, egyszer úgy vágtak hozzám egy széket hogy beszakadt a fejem. Úgy ültem végig az utolsó órát hogy zsepikkel itattam a vért a fejemről.
Szintén általánosban magasugrásnál osztálytársam csupa jóindulatból felborította a lécet tartó vasat amikor ugrottam. Természetesen ráestem térddel és letört egy kis darab porc a térdemből.
Gimiben elkezdtem floorballozni, ott meg a másik térdemet találták el úgy hogy szétcsattant, varrni kellett.
Igazából minden oktatási intézményben történt valami, utoljára egyetemen sikerült felhasítani a szemöldökömnél, szintén floorballütővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!