Jól választottál a gyereknek iskolát? Meg vagy elégedve?
Alsóban sajnos nagyon sok gondunk volt az iskolával, de a gyerekek nagyon jó fejek voltak. Felsőben már másikba jár, ott a tanárok vannak egészen rendben, viszont a gyerekek közt van elég sok „fura”.
Nincs tökéletes. Ahogy múltkor egy iskolaigazgatótól hallottam, az övék is csak egy iskola, tehát per definitionem rossz, viszont ők igyekeznek minimalizálni a gyerekeket érő sérüléseket.
Hát én még mindig a fene se tudja stádiumban vagyok, az az igazság..
Lányunk aug.ban toltotte a 7 évét, most kezdte a sulit...
Összességében szeret menni, de látom, hogy széthajtják oket, szerdára hulla kimerült..
Többször sírt hogy nehéz, hogy nincs baratja, fáradt, nehezen boldogul a gyors öltözés, cuccok ki-be rakosgatásával, a nyugton maradással, hogy bekiabal, ha tudja a jó választ, és ezért leszidják, meg hogy nincs idő játszani...
idezem őt, ahogy sírva meselte nekem:
"Anya, te mindig azt mondtad, hogy egy gyerek dolga, hogy játsszon, de itt még a rajzóra helyett is csak tanulunk..😢!"
Szoval en nagyon sajnalom őket, de a 2 tanár szupernek tűnik amugy, veluk nincs hiba, lehet kommunikalni, és az elveink is egyeznek. Azt gondolom,ez már fél siker...
Amugy a tanulasaval nincs gond,az hogy le vannak ennyire terhelve, szerintem minden suliba igy van...
Ez egy Bp.i lakótelepi suli..azt gondolom, hogy csodákat nem várhatok, ahhoz képest szuper...
Februárban lesz 7 éves a fiam, most elsős. A legtöbb osztálytársa már rég elmúlt 7 ves, többen betöltöttk a 8-at.
Ennek ellenére a gyerekem imád iskolába járni, nem fáradtabb, mint általában,vannak barátai. Igaz, nem viszem iskola után semmilyen különórára, vagy külön elfoglaltságra.
A körzetes suliba jár, nem tartozik a " sláger, sztárolt" iskolák közé, viszont sok programot biztosítanak suliidőben, nagyon lelkes az igazgató, és a tanárok tapasztaltak, de nem kiégettek.
Szó, mi szó, eddig úgy tűnik, hogy teli találat volt.
Remélem a kistesó is ugyanígy fogja szeretni, ha iskolás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!