Mit Kell tudnia egy iskolaerett gyereknek?
1. Megfelelően viselkedni a tanáraikkal, osztálytársaikkal. Ebbe beletartozik, hogy nem zavarja az órákat, nem beszél vissza a tanároknak, és nem bántja az osztálytársait.
2. Ne igénylejen több foglalkozást, mint amit nyújtani lehet neki az iskolában. Ha szólnak neki, akkor azt értelmezze, ne legyen annyira lassú járású az agya, hogy többszöri elmondás után sem képes megérteni az egyszerűbb mondatokat. Pl. egy gyerek, aki mindenáron fel akar mászni a fa tetejére, és a tanárnőnek egyfolytában rá kell ügyelnie, akkor ő nem iskolaérett, mert értetlen, és több foglalkozást igényel, mint amit az iskola nyújtani tudna, így a tanárnő figyelme őrá irányul, más gyerekek kárára.
En jarok fejlesztesre a lanyommal.
A fejl.ped. 3 dolgot mondott:
1.cipőfűző bekötése
2.fogváltás kezdődjön el
3.ez kicsit bonyi leírni:
Egyenesen allni.
Kart felemeli egyenest a fej-fül mellett.
Majd könyöknel behajlít a kar, át a fejtetőn keresztül, a fej nem billenhet, egyenesen kell tartsa.
meg tudja e fogni a masik oldalon levő fülét?
Remélem érthető.. :-)
De persze vannak egyeb vizsgalatok, feladatok, de ez a csajszi nekem ezt mondta, hogy csinalhatnak bármit, lehet szuperokosnak tűnő, már olvasni tudó egy gyerek, ha ez a 3 dolog nincs meg, az o tanulmányai alapjan, az idegrendszer nincs kész rá, hogy suliba menjen, és csak vergodes lesz.
Én irtam a 3 dolgot.
Nem ügyességi a 3dik feladat valóban, hanem a testarany miatt van, es nem egyszerre kell mindkettő oldalon, hanem csak egyik oldal.
Tehat pl. Bal kar emel a ful mellé, es azzal probalja elérni a jobb fülét.
Bal kar marad lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!