Elsős fiatok télen miben jár iskolába?
És az overált mire húzod? a farmerra?
Mert én úgy tudnám elképzelni, h megy bélelt farmerba, és ha nagyon hideg van kint, sima farmerra ráveszi az overált.
Az aláöltözetet én sem értem, az a legmaceránsabb, az leveszi a farmere alól, amint beért, aztán, ha mennek ki visszaveszi? Ez nekem sem tetszik.
az a baj,hogy bent marha meleg van,és abban nem mehet ki,amibe bent van .én is sokat filóztam.ők már örülnek,ha egy pár percre kiszaladhatnaka szünetben-nem vacakolnak az öltözéssel,mint az óvodában.amikor nagyon hideg volt,a farmerra -kezes-lábast húzott,egyébként meg bélelt farmere volt-de ez sem volt túl jó megoldás.
sajnos én is kinlódom ezzel.
Nálunk sincs 100 fok a teremben, vastagabb farmernadrágot hord, nincs melege, de nem is fázik, ha kimennek arra a kis időre, úgy is mozog.
Egyszer kétszer vittünk overált, amikor a tanítók mondták, hogy délután mennek szánkózni, amúgy nem... de nálunk senki nem hozta abban a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!