Foltozott kabátban iskolába menni? Kiröhögnek?
Az attól függ. Ha a lila kabátodon egy foszló szélű narancssárga folt van, furcsán fognak nézni.
Ha normálisan foltozták meg a kabátot, senki se fog vele foglalkozni. Sőt, ha olyan helyen van a szakadás, egy jól kinéző gyári textilfolttal, figurával is letakarható.
Az enyém egy fekete nejlon dzseki és fekete volt lett rá varrva...
Veszek majd egy újat, addig nem látszik annyira.
Én azt látom, hogy szádaunkban már egy darab öltözködési szabály érvényes csak, ez pedig a következő: legyen rajtad ruha!
A "ciki" többé nem értelmezhető, amióta a fiatal féfiak testhezálló, háromnegyedes streccsnadrágban járnak. Nagyvárosban legalábbis. Egyébként nagyon sokan (köztük én is) hordom tovább a megjavított ruhadarabokat, illetve veszek használtat, varrok magunknak, mert nem tudom magamévá tenni a fogyasztói társadalom értékrendjét. Nem beszélve arról, hogy foltozás és foltozás között óriási különbség van, lehet egy folt tényleg rongyos, de lehet iszonyú menő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!