7 éves kislányommal szeretném az ovasást megszerettetni. Milyen könyvet ajánlanátok elsőnek, ami megszerettetné vele az olvasást?
Nem tudom, mostanában mi a sláger, nálam ennyi idősen pl. a Harry Potter volt az, amit mindenki olvasott, mert kb. abban a világban éltünk. Biztos van valami ilyen kedvence a lányodnak is, és arról biztosan szívesen olvasna. A lényeg, hogy egészen rövid történetek legyenek, mert engem annak idején kicsit elriasztott, hogy egy 400 oldalas könyvvel kezdtem.
Vannak az ő korosztályának szóló mangák, vagy képregények is, ahol olvas is, meg a képek is lekötik. Vagy, olyan állatról szóljon, amit szeret: kutya, cica, ló, süni....
Én olyan könyvvel indítanék, amiben jó nagy képek vannak, és kevesebb szöveg. Nekem a nagy kedvenc pl. ez volt: (meg a Disney-történetek)
Két lotti
Örök favorit minden kislánynál.
A két Lotti tüneményes könyv - 9 -10 éves korban.
Geronimo és az Egy ropi naplója szintén ebben az időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!