Hogyan lehet megszerettetni egy 3 évessel az orrszívót?
Figyelt kérdés
2 éves koráig gond nélkül használtuk, de azóta zsigerből utálja. Már mindent megpróbáltam szerintem. Most kezdtük az ovit és már kellene használni.2016. szept. 20. 20:20
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg megtanítani neki az orrfújást, mert nem fogja megszeretni az orrszívót.
2/5 anonim válasza:
Ennyi idősen orrot kell fújni, nem szívni.
Oviban is kikell fújnia
3/5 anonim válasza:
2 évesen gyönyörűen orrot fúj az unokahúgom. Ha orrszívó kell mégis, akkor ő teszi be magának és indítja a porszívót.
4/5 anonim válasza:
Az én gyerkőceimnél is volt 1-2 év, amikor nagyon tiltakoztak, volt, hogy orrmosásra mentünk, annyira el volt dugulva az orruk, és nem akarták/tudták kifújni, kiszívni meg nem engedték semmi áron. Ami nálunk segített visszaszokni rá: a porszívónkon állítható a teljesítmény, legalacsonyabb fokozaton szoktuk használni orrszíváshoz. Először mindig magamon mutattam be, mit fogunk csinálni. Nem erőltettem, nem veszekedtem velük, csak elmagyaráztam, miért jó használni. Ők kapcsolhatták ki/be a porszívót, a nagyobbik fiam magának rakta az orrába a szívófejet. Előtte mindig tengervizes orrsprayt használtunk.
5/5 anonim válasza:
Mondd neki hogy kap egy cukorkát ha kibírja ha nem fogadja el akkof adj neki kettot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!