Elsős gyereket elengednéd 2-3 napos osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 09:12
11/17 anonim válasza:
Nagycsoportos a lányom, megy 5 napra az óvónőkkel.
12/17 anonim válasza:
2000ben voltam elsős. 2 éjszaka 3 napos osztálykiránduláson voltunk év végén. Semmi bajunk nem lett tőle :) de gyerek függő, mennyire anyás stb
13/17 anonim válasza:
Nálunk már az ovival is mentek, úgyhogy simán :).
14/17 anonim válasza:
Hát... szerintem ne megis csak elsos. Majd ha nagyobb lesz akkor menjen nem egy elsosnek valo ez!!!
16/17 Radics Terez válasza:
Minden szülő maga tudja, milyen önálló a gyermeke.
Vannak késő érő gyerekek, úgymond dedós felfogásúak,játékosak, szétszórtak, de attól még nem rosszabbak a többitől, neki még idő kell, hogy beérjenek az önállóságra.
17/17 anonim válasza:
Lányom még csak szeptemberben kezdi az elsőt. 5 napos/4 éjszakás táborba megy. Többször aludt már rokonoknál, könnyen barátkozik, soha nem majomszeretettel neveltük. Tudom, hogy jól érzi majd ott magát :-) Engedd, hidd el szüksége van szülők nélkül is szocializálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!