Megbántad-e, hogy két tannyelvű suliba irattad a gyerkőcöd?
Nagyon érdekelnének a tapasztalatok, kislányomat felvették a németes osztályba, de nem tudom mennyire bírná, stb...
köszi
Nagyon szépen köszi..:-)
Én sem akartam volna ilyenbe, de közelség, tanár miatt lett ez a suli választva, illetve itt van bennem bizalom az osztályfőnökök iránt..és ugye azt mondják tanárt válasszunk...nagyon nincs más lehetőségünk amúgy sem, 2 suli közt kéne dönteni, és a másik katasztrófa..:-(
de akkor jól értem, hogy mégsem jobb az osztály összetétele, hiába volt a felvételi, és szülőmustra?
mert én ezt is éreztem ám kicsit...:-P
Nekem két gyerekem is így kezdte, a nagyobb most nyolcadikos. Félévkor nyelvvizsgázott elsőre sikerült is németből. Most készül angolból is.
A kisebbik harmadikos, de neki nincs nyelvérzéke, kínszenvedés neki a német. Szeptembertől osztályt vált sport tagozatra. Remélem jó döntés lesz :)
Az én fiam is két tannyelvű suliba járt.
Egyáltalán nem bántuk meg!
Nyolcadikvan elsőre sikerült neki a középfokú németből.
A lányom most 4.-es,nagyon szereti és korához képest nagyon jól beszél idegen nyelven.
Én mindenképpen ajánlom,mert szerintem mire felnőttek lesznek,nagyon fontos lesz,hogy valaki milyen szinten és hány idegen nyelvet beszél!
Egy két tannyelvű suliban sokkal jobban meg tudnak tanulni nyelveket,mint ha pl. heti 2-3 nyelvórájuk van.
Mindenkinek ment a zöld mancs...
Csak azert írom, mett latom valaki már kutyul...:-/
Mi a különbség a két tannyelvű és két tanításnyelvű között??
Bocsánat hogy itt kérdezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!