Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Beíratnád betonplatzos iskoláb...

Beíratnád betonplatzos iskolába gyermeked, vagy az nem döntő?

Figyelt kérdés

A közeli környezetünkben csak két iskola van(ahova később nyugodt szívvel el lehet egyedül is engedni a gyermeket)

Az egyik szegényes, kicsi, nincs nagy neve, sok nem magyar is jár oda, viszont abból is ki lehet nőni akár vezérigazgatonak, szerintem sokminden a gyermeken is mulik)viszik őket pl úszni is.

A másik erősebb, jo nevű iskola, de pl csak néptáncot nyujt külön foglalkozásként.

Igazábol mindkét suli első benyomása miatt vagyok elbizonytalanodva, udvaruk le van betonozva, egy két mozsáros tuja van csak és beton focipályák.

Gyermekem még ovis, még abban a szellemben vagyok, hogy sok mozgásra, játékra van szükségük és ahogy ebben tájékozodtam, 9 éves korig.

Azon is gondolkodom, érdemes lenne e egy másik iskola közelébe költözni inkább, mert van pár évünk még a kezdésig, vagy általános iskolai börtönszintű környezet nincs negatív hatással egy gyermekre? Vagy jobb, ha még szokja is?

2017. márc. 12. 07:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát legkevésbé az iskola udvara lenne döntő a valasztasomban
2017. márc. 12. 07:10
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Én ilyenekbe jártam, még élek :-)
2017. márc. 12. 07:19
 3/15 A kérdező kommentje:

Én is ilyenekbe jártam és taszít.

Igaz engem a benti, mindenhol lecsempézett ronda környezet tett részben szorongóvá.

2017. márc. 12. 07:28
 4/15 A kérdező kommentje:

Így az iskolakeresésnél minden 6 éves kori fusztráltságom kezd a felszínre jönni..

De szóval ebből a pár válaszból ítélve attól a gyermeket még nem biztos, hogy szintén.

De mivel ugy vagyok vele most, hogy de jo hogy nekem nem kell már suliba járni, szeretném, ha gyernekemben nem így maradna meg

2017. márc. 12. 07:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes iskolás korodban volt, ha az épületre emlékszel leginkább belőle. Nekem az osztalytarsaim jutnak eszembe, a tanáraim, az épület az utolsó, ami felmerul.
2017. márc. 12. 07:40
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
A legfontosabb az oktatás színvonala, a pedagógus személyisége. Ettől függetlenül megértelek. Én egy gyönyörű márvánnyal teli ódon épületben tanulhattam egy elit iskolában. A gyerekem a belváros közepén egy panelnak tűnő épülethez tartozik. Valahogy nem szimpatikus , nincs jó érzésem, bár sokan dicsérik a tanítókat. A gyerekem még ovis de nem feltétlen fogom ide iratni. Mást képzeltem Aztán majd meglátom hogyha jobban belemèlyedek a ketesèsbe
2017. márc. 12. 07:42
 7/15 A kérdező kommentje:

5

Mégcsak az első benyomásnál tartok, ami valahogy rögzül.

Első nap ahogy az udvaron sorakoztunk, idegen gyerekek, és bevonulás a termekbe, még a teremszagra is emlékszem. Az ebédlőben meg arra hogy rettegtem attol ha elejtem a tálcát.

Persze, aztán barátok, miegyéb élmények értek MA mégis a szorongás az első amikor a gyermekemnek keresek iskolát

2017. márc. 12. 07:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az udvar és a benti csempe érdekel a legkevésbé. Az általános iskolámban a legtöbb helyen linóleum volt (az esztétikum netovábbja...), csak a kirakati helyeken járólap, de ez semmiben nem befolyásolta az oktatást és a szerzett emlékeket.
2017. márc. 12. 08:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem ettol lesz jo vagy rossz egy iskola.

Nalunk a keruletben van egy hiper-gyonyoru, futo gumisalakos, felujitott iskola, csak a szulokkel vetet meg mindent, festeti a szekrenyeket, hozatta a Karacsonyfat diszeket ra, szulok vettek a vetitot az osztalyba.....soherseg a kobon. Tele sznob szulokkel, ugyanis az egyik szulo szova tette hogy kicsit sok lesz mar anyagilag, a tobbi meg letamadta, hogy ne mar hogy a sajat gyereke iskolajara nem akar kolteni....

2017. márc. 12. 08:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem az számit hogy müfüves vagy betonplacos,hanem milyenek tanárok,mit jelent sok nem magyar nálad? Kinai,vietnámit vagy a kisebséget érted alata,amugy ha nem most kezdtek akkor még az iskolák még változhatnak.minden tekintetben.
2017. márc. 12. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!