Beíratnád betonplatzos iskolába gyermeked, vagy az nem döntő?
A közeli környezetünkben csak két iskola van(ahova később nyugodt szívvel el lehet egyedül is engedni a gyermeket)
Az egyik szegényes, kicsi, nincs nagy neve, sok nem magyar is jár oda, viszont abból is ki lehet nőni akár vezérigazgatonak, szerintem sokminden a gyermeken is mulik)viszik őket pl úszni is.
A másik erősebb, jo nevű iskola, de pl csak néptáncot nyujt külön foglalkozásként.
Igazábol mindkét suli első benyomása miatt vagyok elbizonytalanodva, udvaruk le van betonozva, egy két mozsáros tuja van csak és beton focipályák.
Gyermekem még ovis, még abban a szellemben vagyok, hogy sok mozgásra, játékra van szükségük és ahogy ebben tájékozodtam, 9 éves korig.
Azon is gondolkodom, érdemes lenne e egy másik iskola közelébe költözni inkább, mert van pár évünk még a kezdésig, vagy általános iskolai börtönszintű környezet nincs negatív hatással egy gyermekre? Vagy jobb, ha még szokja is?
Én is ilyenekbe jártam és taszít.
Igaz engem a benti, mindenhol lecsempézett ronda környezet tett részben szorongóvá.
Így az iskolakeresésnél minden 6 éves kori fusztráltságom kezd a felszínre jönni..
De szóval ebből a pár válaszból ítélve attól a gyermeket még nem biztos, hogy szintén.
De mivel ugy vagyok vele most, hogy de jo hogy nekem nem kell már suliba járni, szeretném, ha gyernekemben nem így maradna meg
5
Mégcsak az első benyomásnál tartok, ami valahogy rögzül.
Első nap ahogy az udvaron sorakoztunk, idegen gyerekek, és bevonulás a termekbe, még a teremszagra is emlékszem. Az ebédlőben meg arra hogy rettegtem attol ha elejtem a tálcát.
Persze, aztán barátok, miegyéb élmények értek MA mégis a szorongás az első amikor a gyermekemnek keresek iskolát
Nem ettol lesz jo vagy rossz egy iskola.
Nalunk a keruletben van egy hiper-gyonyoru, futo gumisalakos, felujitott iskola, csak a szulokkel vetet meg mindent, festeti a szekrenyeket, hozatta a Karacsonyfat diszeket ra, szulok vettek a vetitot az osztalyba.....soherseg a kobon. Tele sznob szulokkel, ugyanis az egyik szulo szova tette hogy kicsit sok lesz mar anyagilag, a tobbi meg letamadta, hogy ne mar hogy a sajat gyereke iskolajara nem akar kolteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!