Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha Neked ikergyerekeid lennéne...

Ha Neked ikergyerekeid lennének, feltétlenül egy iskolába járatnád Őket?

Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 11:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Igen, de nem fejtetted ki, hogy mi indokolná a külön iskolát.
2017. febr. 28. 12:03
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Hacsak nem speckó iskola kell az egyiknek (akár bánásmód, akár tehetség miatt), akkor igen. Sokkal munkásabb több helyről összeszedni a gyerekeket ill. többféle intézmény szabályaihoz, kéréseihez, szüneteihez... stb. alkalmazkodni.
2017. febr. 28. 12:05
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem feltétlenül. A gyerekek igényeit, képességeit, érdeklődését, iskola légkörét, pszichológus ajánlását venném figyelembe a döntésnél. Ahogy az egyke gyerekemet sem feltétlenül a legközelebb iskolába íratom majd.
2017. febr. 28. 12:10
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Persze, tesók is egy helyre mennek, addig mindenképp míg egyedül nem közlekednek.
2017. febr. 28. 12:11
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

általánosba persze..-hiszen magammal is kiszúrnék..

Utána már nyílván az dönt hogy ők hova fognak tovább tanulni

2017. febr. 28. 12:29
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Nővéremnek ikrei vannak. Általánosba egy helyre jártak. Aztán egyikük elment 50 km-rel messzebb lévő suliba 6 osztályos gimibe. Onnantól nem egy suliba járnak. Ez az ő döntésük volt. (most 16 évesek)
2017. febr. 28. 12:40
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Ikreket várok. Általánosba egy iskolába íratnám őket, nem egy osztályba, legalábbis most így gondolom, aztán majd kiderül.
2017. febr. 28. 13:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én igen.

Max ha tudom,hogy nem lennének meg efy osztályban,akkor külön osztályba,de egyébként egy iskolába és egy osztályba.

2017. febr. 28. 13:42
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#8-as vagyok:

*egy

2017. febr. 28. 13:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ikreim vannak es addig egy iskolaba szeretnem oket jaratni, amig ugy latom, h mindketto egyforman tud ervenyseulni. Ikreknel altalaban az egyik dominans szokott lenni es a masik hatterbe szorul, ha egy iskolaba/osztalyba jarnak es igy a dominansabb elnyomja a masikat. Amig ugy latom, h ez nem tortenik meg, addig igen, egy iskolaba, sot osztalyba szeretnem jaratni oket.
2017. febr. 28. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!