Hogy néz ki egy iskolaváltás?
Úgy értem tudunk úgy iskolát váltani hogy senki ne tudjon róla?
Menete!köszönöm szépen
Nos, először is a kiválasztott iskolában kell érdeklődni, hogy atveszik e oda a gyereket. Indokolni kell, ha nem költözés az ok.
Az igazgató egyértelműen informalni fogja az érintett tanárokat
Szia! Jól gondolom, hogy azt szeretnéd, addig ne tudja meg senki a jelenlegi suliban az iskolaváltási terveiteket, amíg nem biztos, hogy átveszik a gyereket a másikba?
Mifelénk (Bp.) úgy néz ki a suliváltás év közben, hogy felkeresi a szülő a kiszemelt új iskolát, beszél az igazgatóval (vagy helyettessel, akinek ez a feladata), és ha van helyük, akkor adnak időpontot, hogy mikor ülhet be a gyerek a leendő osztályába próbanapra. Ez általában két nap szokott lenni, és ezután megmondják, felveszik-e a gyereket.
Ilyenkor a szülők a régi suliban betegnek szokták mondani a gyereket (vagy felhasználva a 3 napnyi szülői igazolás lehetőségét nem mondanak semmit, miért nem ment), így elvileg nem kell, hogy kiderüljön, hogy másik iskolában volt a gyerek. Ami necces inkább, hogy a gyerek nem mondja-e el ezt az osztálytársainak, és nem szivárog-e tovább az infó a tanárokhoz…
A jelenlegi suliban csak akkor kell elmondani, hogy iskolát váltotok, ha az új iskolától megkaptátok a befogadó nyilatkozatot, ezzel az igazgatóhoz vagy lehet, hogy csak a titkárságra kell menni, kiíratni a gyereket.
És akkor én voltam a szemét hogy ilyet feltételezrk róla,pedig a fiam mesélte !
Másnap meg azt mondta a mocskos férek hogy neki ment az ajtónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!