A fiam menzas, de panaszkodik, hogy nem tud jol lakni, hiaba eszik meg mindent. Leves teszta nelkul, masodiknal meg okszor csak felig van a tanyer, es fozelek tele rantassal egy fasirttal, vagy egy kanal porkolttel stb. Ha hazaert azonnal feltepi a hutoajtot, mert a menzan nem lakott jol es azzal kellett kibirbia delutanig. Mas gyerek is panaszkodott erre, szoltunk az igazgatonak, de azt mondja ki vannak merve az adagok.
Anno kamaszként nekem is kevés volt, pedig nem voltam nagyétkű. Éhséget csillapított, de jól nem laktam. Habár amire emlékszem pont hal volt krumplipürével.
2016. dec. 18. 20:30
2/21 anonim válasza:
Csomagolj neki uzsonnat!
2016. dec. 18. 20:31
3/21 A kérdező kommentje:
Csomagolok. De nen ez volt a kerdes, hanem, hogy mas szulo tapasztalt e hasonlot.
2016. dec. 18. 20:34
4/21 anonim válasza:
Nekem nem volt kevés. Ha nem laktam jó, az azért volt, mert nem ízlett és nem tudtam megenni, csak azért ettem belőle valamennyit, hogy ne halljak éhen. De én kis étkű vagyok. Egy jó étvágyú fiú, kamaszkorban biztosan többet eszik. Szóval teljesen normális, hogy még otthon is eszik. Egy ismerősünknek 3 fia van, komoly kiadás etetni őket :D
2016. dec. 18. 20:35
5/21 anonim válasza:
Nem az a legfőbb baj, hogy kevés, hanem az, hogy ehetetlen.
2016. dec. 18. 20:37
6/21 anonim válasza:
Nem, nem keves nekik.
2016. dec. 18. 20:39
7/21 anonim válasza:
Ha hazaérés után tépi fel a hűtőajtót, akkor az uzsonna kevés neki, nem?
2016. dec. 18. 20:49
8/21 anonim válasza:
Ez is minden bizonnyal iskola függő, hiszen van, ahol az iskolában főznek, van, ahol pedig valahonnan rendelik az ételt.
A gyerekeim iskolájában sajnos az van, hogy még a tanárok is elismerik, hogy mindig kevés és sokszor bűn rossz az étel, ők is inkább esznek szendvicset, minthogy ott ebédeljenek. Ráadásul 10 perc jut egy-egy osztály ebédeltetésére (be van osztva, melyik osztály mikor mehet enni), tehát még ha finom és elég lenne, akkor sem lenne idő normálisan ebédelni.
2016. dec. 18. 20:49
9/21 anonim válasza:
Nekem anno keves volt, viszont a konyhás nekik rengeteg edényben hordtak el a kajat delutan.
41/n
Az igazgato válasza meg eleg retardált. Nyilvan "ki van mérve", de nem ez volt a kerdes. Minimum utana kene járnia.
Ja, es nalunk a tanárok tobbet kaptak. 2 szelet hús, 2 fasirt, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!