Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Az osztályban az egyik gyerek...

Az osztályban az egyik gyerek bántja a többit?

Figyelt kérdés
Elsős a gyerekem van egy gyerek az osztályban aki mindenkit bánt még a tanárok se bírnak vele.Volt hogy a ruhát eltépte a gyerekemen haját tépte stb. Beszéltem már vele más anyuka is beszélt vele semmi változás! Mit lehet ilyenkor tenni?

2016. nov. 25. 16:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyértelmű agyba főbe kell verni a kölyköt azzal hogy fizika foglalatosságot végeznek vele amely a normális felnőt fizika foglakoztatások a kölyökre terhelhető normális része de ezáltal megnevelni hogy az erejét normális a felnőttekéhez hasonló fizikai erőhöz hasonló dolgokat végezzen de ezt egyfolytában végeztetni kell a kölyökkel hogy megtanulja a normális viselkedést.
2016. dec. 22. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy cigány osztálytársam elsőben.Mint mindenkivel,velem is folyton kötekedett,megütött.Én keresztény neveltetést kaptam,s így nem ütöttem vissza egy ideig,mígnem elszakadt a cérna.Nekiugrottam, hamar földre tettem,és elmartam a nyakát.A tanitónéni egy ideig,csak figyelt,s csak amikor a gyereknek kékült a feje,szólalt meg:Ennyi elég volt!Mostmár ereszd el!

Ezután én lettem az egyetlen barátja az osztályban.Tudta,hogy ki a főnök.

A gyerek később ifjusági világbajnok boxoló lett,de Angliában-egy bajnokság alatt-lopáson kapták,és ez elvágta a karrierjét.

2016. dec. 22. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!