Jövőre kezdi gyermekünk az iskolát. Ki is néztem egyet, ahol még nincs szülői hirdetve. Csupán egy kérdésemm lenne, emailben feltehetem?
Figyelt kérdés
Ha igen, kinek irjak?2016. nov. 22. 12:10
1/5 anonim válasza:
Tedd fel itt,ha már ide írtad ki a kérdést!
2/5 anonim válasza:
Az első vagyok:vagy az iskolával kapcsolatban szeretnél egy ottani illetékestől kérdezni?Miért ne írhatnál emailt?A tárgy-ba írd be miről lenne szó,és címezd mondjuk az igazgatónak.Minden bizonnyal Ő majd továbbítja az illetékes felé(amennyiben nem Ő az).
3/5 A kérdező kommentje:
2: Köszönöm!
1: Ez nem olyan jellegű kérdés. Csupán halottam, hogy indítottak idén egy speciális tagosztályt, és ez iránt érdeklődnék, mert pont ilyet szeretnék
2016. nov. 22. 13:31
5/5 anonim válasza:
Én személyesen mennék be, ha olyan akkor esetleg a gyereket is vinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!