6,5 évesen kezdené az iskolát a lányom. Maximum 16kg lesz akkor. Bírni fogja?
Bár régen volt, de én 15 kilóval kezdtem, nem is akartak engedni. És még magas is voltam.
Semmi bajom nem lett. A nagyanyám cipelte a dolgaimat, táskát, tangóharmonikát, én csak a tornazsákot vittem.
Csak annyi volt a baj, hogy minden betegséget elkaptam, de a tanulással semmi bajom nem volt, könnyen, gyorsan tanultam, a hiányzásokat is hamar pótoltam.
Szerintem egy évvel később se lett volna más a helyzet, csak akkor nem a legmagasabb lettem volna, hanem talán egy fejjel is magasabb.
Karácsonyra újságot olvastam föl a mamának. Igaz, hogy voltak szavak, amiket nem értettem, de folyamatosan olvastam.
És honnan gondolod, hogy majdnem egy év múlva 16 kg lesz? Változhat még.
En visszatartottam a fiam, igaz o 6 eves es 4 napos lett volna ha kezdi. Reszint a magassgaga miatt. 6 evesen volt 109 cm es 17.5 kg. Teljesen kivizsgaltattam, egeszseges ezt a magassagot dobta a gep. (occse is es mi is alacsonyak vagyunk) Egyenkent volt iskolaerettsegi vizsgalat az oviban ahol nagyon jo eredmenyt ert el, figyelme jol lekotheto, egyuttmukodo, azonban meg igenyelte a delutani alvast. Ha csoport foglalkozason vett reszt, nem figyelt, ha csak vele foglalkoztak akkor jol teljesitett. Mindent osszvetve ugy dontottem maradjon meg egy evet.
O nagyon szeretettvolna suliba menni, foleg h a 2 baratja is iskolas lett. Azota csak 2 cm-t nott. Sokszor mondja h mar unja az ovit. Csak jovore fog kiderulni h jol dontottunk-e, bizom benne h igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!