Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 6,5 évesen kezdené az iskolát...

6,5 évesen kezdené az iskolát a lányom. Maximum 16kg lesz akkor. Bírni fogja?

Figyelt kérdés

2016. nov. 11. 10:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem bírná el a tömött iskolatáskát. Nálunk hétfőnként minden cuccot be kell vinni, és pénteken hazahozni. Ilyenkor minimum 10 kg a táska, ha nem több.
2016. nov. 14. 08:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Bár régen volt, de én 15 kilóval kezdtem, nem is akartak engedni. És még magas is voltam.

Semmi bajom nem lett. A nagyanyám cipelte a dolgaimat, táskát, tangóharmonikát, én csak a tornazsákot vittem.

Csak annyi volt a baj, hogy minden betegséget elkaptam, de a tanulással semmi bajom nem volt, könnyen, gyorsan tanultam, a hiányzásokat is hamar pótoltam.

Szerintem egy évvel később se lett volna más a helyzet, csak akkor nem a legmagasabb lettem volna, hanem talán egy fejjel is magasabb.

Karácsonyra újságot olvastam föl a mamának. Igaz, hogy voltak szavak, amiket nem értettem, de folyamatosan olvastam.

És honnan gondolod, hogy majdnem egy év múlva 16 kg lesz? Változhat még.

2016. nov. 15. 21:23
 23/26 anonim ***** válasza:
A tanárokat kérdez meg ez ügyben majd, és amennyiben engedik, akkor mindenképp kérd meg őket, hogy fokozottabban figyeljenek rá. Mellesleg itt most megjegyzem, hogy ez nem szokott előfordulna, azaz konkrétan szarni fognak rá, hiába is kéred meg őket. Legalábbis velem ez történt anno, remélhetőleg te jobban jársz, és jó tanárokat kapsz.
2016. nov. 17. 00:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ilyen súlyban kezdte meg most szeptemberben 7 évesen a sulit. Én is aggódtam kicsit, de úgy látom jól bírja, ezzel nincs hátrányba, és vannak más kisnövésűek is az osztályban. A táskát csak hétvégén kell az összes cuccal hazahozni, egyébként a benti szekrényben van. A teli táskát nem bírja valóban sokáig vinni, de hazafele úgyis én cipelem.
2016. nov. 29. 13:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Én láttam kisgyerekeket olyan táskával, ami egy ilyen gurolós tartón van rajta, hogy ne kelljen cipelni. Szerintem az barátságos, nekem az tetszik. És akkor húzza maga után, és az úgy gurul-
2016. nov. 29. 13:26
 26/26 anonim ***** válasza:

En visszatartottam a fiam, igaz o 6 eves es 4 napos lett volna ha kezdi. Reszint a magassgaga miatt. 6 evesen volt 109 cm es 17.5 kg. Teljesen kivizsgaltattam, egeszseges ezt a magassagot dobta a gep. (occse is es mi is alacsonyak vagyunk) Egyenkent volt iskolaerettsegi vizsgalat az oviban ahol nagyon jo eredmenyt ert el, figyelme jol lekotheto, egyuttmukodo, azonban meg igenyelte a delutani alvast. Ha csoport foglalkozason vett reszt, nem figyelt, ha csak vele foglalkoztak akkor jol teljesitett. Mindent osszvetve ugy dontottem maradjon meg egy evet.

O nagyon szeretettvolna suliba menni, foleg h a 2 baratja is iskolas lett. Azota csak 2 cm-t nott. Sokszor mondja h mar unja az ovit. Csak jovore fog kiderulni h jol dontottunk-e, bizom benne h igen.

2016. dec. 28. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!