Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Milyen iskolát válasszak...

Milyen iskolát válasszak gyermekemnek?

Figyelt kérdés

Kislányom jövőre 7 évesen kerül majd iskolába. Jelenleg egy kis csoportlétszámú magánoviba jár ahol én is dolgozom.

Nagyon eleven, életrevaló kiscsaj, aki annyira még nem törődik a számok, betűk világával, de azért érdeklik a feladatok, nagyon sz€pen színez és rajzol. Most kezdtünk el balettozni mert a mozgása megkívánja hogy kicsit finomítsunk rajta. Nagyon magas és súlyra is is megfelelő. Minap voltunk a nevelési tanácsadóban, ahol nagyon megijesztettek. A felmérés arra mer következtetni, hogy lesznek figyelembeli problémái. Párommal mindketten nehezen tanultunk, de ő végül taná r én pedig nevelő lettem. Tudjuk, hogy nekünk is volt problémánk a figyelemmel és sokszor elvesztünk a tanórán. Most fejlesztő tornát írtak elő heti 2 alkalommal lányomnak, hogy erősítsük testileg és lelkileg.

Ti milyen iskolát választanátok neki? Kis balatoni városunkban van két magániskola ahova nehéz bekerülni (12 fős osztályokba) és ráadásul drágák is, és több állami ahol 25 fős osztályok vannak amit meg nem ajánlanak neki a frontális oktatás miatt... Nehéz... Ti mit tanácsoltok???

2016. okt. 1. 17:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A keszthelyi Anyukát szeretném kérdezni, hogy ha jól sejtem a Család iskolából mennétek az Életfába? Én is inkább oda tendálnék csak jicsit drága! De sebaj, mindent a gyerekért!!!
2016. okt. 2. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!