Szerintetek milyen autóülést válasszak 3 éves,15 kg. -os gyermekemnek?
Figyelt kérdés
Fontos lenne számunkra a biztonság, kényelem és kihasználhatóság, viszont jó volna megúszni a vásárlást 30000 Ft. alatt, mert max. annyit tudnánk rászánni. De ha ennél jóval olcsóbbat is tudnátok javasolni, annak még jobban örülnék. Használtan nem nagyon érdekel, mert van egy 2 hónapos kistesó, ő úgyis örökölni fogja...2012. aug. 8. 20:49
1/3 anonim válasza:
Én is vásárlás előtt állok, igazából ami biztonságos, 40-50 ezer között van, 20-30 között Tesco Auschanban kapni nő name ülést, vagy közép kategóriásat.
Én amit kinéztem, maxi cosi rodi airprotect
Kategóriájában a legbiztonságosabb, és ami nekem lényeg, Dönthető!!!
2/3 anonim válasza:
Hát,én nem tudok ajánlani ennyiért-sajnos-mert az olcsó üléseknek nem jó a tesztje(hát még a 30000 ft-nál jóval olcsóbbaknak,azokat meg nem is tesztelik)...én meg olyanba nem ültetem a gyerekemet(ezáltal másnak se ajánlom).Nekünk Römer kidfix(15-36 kg) van.Igaz,ez bizony nem 30000 ft,ám tuti,hogy nagy biztonságban van benne a gyerek.
3/3 anonim válasza:
Mi is vásárlás előtt állunk.
A nagynak Cybex Solution van, 3 éve vettük neki: [link]
Ez anno jó minősítést kapott a törésteszteken. Nincs vele semmi gond, kényelmes, tágas és szerintem elég biztonságos is. 3 év napi használat mellett sincs semmi baja.
A kicsinek is ilyet veszünk majd szerintem, csak az újabbat. Az kereken 30e Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!