Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Honnan tölthetek le valami...

Honnan tölthetek le valami nyomtatványt az iskolakezdési támogatás megigényléséhez?

Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:

mire gondolsz?

egyik támogatás ugye a csp, amit előbb utaltak. vannak olyan önkormányzatok akik adnak támogatást, ezt náluk lehet megigényelni, nincs hozzá nyomtatvány, vagy a hivatalos honlapjukon nézd meg.

meg ugye a munkahely adhat, de meg megint olyan, hogy ha ad a munkáltatód, akkor tőle kell kérned.

mondjuk ezeket már egy hónapja kellett volna, de országosan nem tudok ilyen támogatásról.

belinkeled, hogy mire gondolsz?

2016. szept. 13. 10:27
 2/6 A kérdező kommentje:
A munkáltató által adhatóra gondolok. Amit utalvány formájában adnak és december 31-ig lehet felhasználni. Csak az a kérdésem hogy van erre valami nyomtatvány vagy csak nekem kell kérni írásban?
2016. szept. 13. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt a munkahelytől kell kérni. Nekünk még júniusban ideadták, kitöltöttem, bevittem az iskolába, arra adtak egy iskolalátogatásit, és úgy adtuk le. Augusztus elején adták az utalványt. Ha neked eddig nem adtak, akkor valószínűleg nem ad a cég ilyen támogatást.
2016. szept. 13. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
A munkahelyen érdeklődj. Nálunk nem adnak, de a férjeméknél igen, és ott egy egyszerű kérvény van, minden évben, csak a gyerek adatai kellenek hozzá.
2016. szept. 13. 11:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 13. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:
ne itt kérdezzed hanem akitől szeretnél kapni ....
2016. szept. 17. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!