Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nem jár mindenkinek iskolakezd...

Nem jár mindenkinek iskolakezdési támogatás? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
A munkahelyemen nem kapunk semmi támogatást,ebben az esetben sehonnan sem kaphatok hasnlo egyszeri támogatást?
2015. júl. 22. 12:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Érdeklődj az önkormányzatnál. Nálunk régebben ilyenkor adták a gyermekvédelmit. Jogosult vagy rá?
2015. júl. 22. 12:10
 2/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok jogosult gyermekvédelmire.
2015. júl. 22. 12:18
 3/13 anonim ***** válasza:
nem jár mindenkinek. csak annak aki kap a munkáltatójától. ez nem kötelező juttatás, olyan mint mondjuk az ebéd jegy, adhat ha akar...
2015. júl. 22. 12:20
 4/13 anonim ***** válasza:

Akkor valószínű nem jár. Támogatás az arra anyagilag rászorultaknak jár, persze vannak gondolom önkormányzatok, ahol van pénz ezen felül is. Nálunk nincs.

3 iskolásom van.

2015. júl. 22. 12:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha a te munkahelyed nem ad, próbálkozzatok a párod munkahelyén. Nálunk is így van. Anyuka vagyok, nekünk nem ad a munkahely, de a gyerek apjának a munkahelye ad. Így ő igényli is a fiára.
2015. júl. 22. 12:32
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

sajna páromnak is ugyanaz a cég a munkaadója...

2015. júl. 22. 12:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én munkáltatóm sem ad, és a férjemé sem. Étkezési jegyet sem kapunk. Pedig közalkalmazott vagyok. Ez csak egy adható juttatás.
2015. júl. 22. 13:29
 8/13 A kérdező kommentje:
sajnos mindent megvontak nálunk,pedig régen volt még üdülési is....ma már sajna semmi..
2015. júl. 22. 13:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem adnak, akkor nincs. Nem kötelező. Az én munkahelyem sem ad és a páromé sem. Havonta kapok 4200 Erzsébet-utalványt és ennyi, párom semmit sem ad.

Ha nem vagy jogosult gyermekvédelmire sem, akkor fizuból v. félretett pénzből kell beiskolázni a gyereket.

2015. júl. 22. 14:01
 10/13 A kérdező kommentje:
tudom,meg is van a rávaló,csak gondoltam hátha tudtok vmit amit "ki lehet használni" ami jol jönne mert hamarosan érkezik a kistesó
2015. júl. 22. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!