óvodakezdési támogatás is létezik vagy csak iskolakezdési?
Nem adnak, mivel az Oviba nem kell könyveket, tanszereket venni.
Igazából semmi beruházással nem jár, mert ugyan úgy ha megy ha nem oviba, venni kell a gyereknek őszi téli ruhát. A nyári szandit szokták javasolni benti cipőnek. Az Ovis zsák sem kötelező, én nem is vettem, a fakkjába pakoltam a ruhákat szépen behajtva, a vállfára a kardigánt kabátját. Sok helyen Ágyneműt huzattal adnak, de én pl. a gyerek kisplédjét vittem be, huzat nélkül, azzal takarózott.
Nem kötelező ovis cuccok?
Nálunk igen:
-oviszsák,
-tornazsák,
-külön tornacipő bentre vászonból,
- mivel a nyári szandálja szétment így vettem új szandált, kényelmeset, nem kínait,
- előre befizettük az ebédet: 7.000ft,
- tisztasági csomag,
- gyümölcs is kell,
- nem mindenhol adnak ágyneműt.
Hirtelen ezek jutottak az eszembe. Mi is már huszonezernél tartunk. Ez van.
Nálunk sincs, pedig igen-igen jól jönne.
Szerencsére a legtöbb minden megvan (még én hordtam oviba), amik meg új szabályok, hogy zsákban legyen a tornacipő, azt úgy oldottam meg, hogy a szakadt farmerom szárát levágtam, batikoltam, hímeztem, felvarróst raktam rá, a vágást bevarrtam, a másik végébe meg vastag cipőfűzöt húztam.
A havi csomag: írólap, szalvéta 500 forint. Félévre előre beadtam, mert mindig elfelejtettem vinni (nem balhéztak, csak szóltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!