Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Suli váltás? Ma évnyitón...

Suli váltás? Ma évnyitón tudtuk meg, hogy nem az lesz a fiam osztálytfőnöke mint akit megismertünk. (lent)

Figyelt kérdés

Akit ismertünk a nagyobb fiamnak volt az osztályfőnöke aranyos kedves, és szigorú is.

Erre megtudtuk egy fiatal újonnan felvett nő lenne az ofő, akit nem ismerünk ráadásul friss diplomás. Nem tudom mi legyen, elkezdje így a sulit? Vagy másik suliban kezdje?

2016. aug. 31. 11:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Miért ne kezdhetnè? Nem is ismered. Lehet ezerszer jobb mint az előző. Egyébként mèg is hogy intéznèl neki 1 nap alatt új sulit?
2016. aug. 31. 11:10
 2/15 anonim ***** válasza:
97%

tényleg hatalmas probléma lehet, ha egy friss ismeretekkel rendelkező, lelkes, még nem befásult tanárt kap a gyereked

(irónia!)

persze, vidd másik suliba, ahol szintén nem ismered a tanárt és van rá 20 órád...

2016. aug. 31. 11:10
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

Én emiatt nem váltanék!

Nem is ismered!

2016. aug. 31. 11:11
 4/15 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a friss diplomás nem lehet rosszabb, mert akkor még lelkes, nagyon fog figyelni arra hogy minél jobban teljesítsen. Imádni fogják a gyerekek. Szerintem nem lesz probléma :)
2016. aug. 31. 11:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is ismeritek miért nem adtok neki egy esélyt?!

És a másik suliban ismersz minden tanárt??? Vagy középsuliban is fogsz?

2016. aug. 31. 11:12
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Tudod, mi lesz a gyerekedből, ha azt látja, hogy előre meg akarod menteni valamitől, amiről nem is tudsz semmit?
2016. aug. 31. 11:18
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Ha jól értelmezem, egyetlen tanárról van szó, nem a teljes tanári kart cserélték le.

Nem értem a problémát...

Ha egyébként sem vagy elégedett az iskolával, csak az osztályfőnök személye volt eddig jó nektek, akkor keress másik iskolát, de készülj fel, hogy ott is lesznek ismeretlenek.

2016. aug. 31. 11:21
 8/15 anonim ***** válasza:
96%
Remélem a gyereket nem hergelted fel ezzel. Azért adj egy esélyt. Máshol se biztos, hogy jobb lesz. Biztos hogy aki lett volna olyan jó? És tudod, hogy hova ment? Mert nem is igazán értem, hogy ez hogy jutott eszedbe. Szép példát mutatsz a gyereknek.
2016. aug. 31. 11:22
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Tavaly mi is az évnyitó napján tudtuk meg, hogy nem az lesz a fiam egyik tanítója (nálunk két tanítónő van) akit megismertünk. Addig semmit se tudtunk az új tanítóról, de meg sem fordult a fejemben, hogy ezért sulit váltsunk. És milyen jó, hogy így alakult. A fiam már első nap áradozott róla, hogy mennyire kedves. Később ő lett a kedvenc tanító néni és miatta lett a fiam kedvenc tárgya a matek.
2016. aug. 31. 12:21
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
Csereljunkmmit nem adnek egy fiatal tanarnoert az elsosomnek.kaptak egy 80ev koruli,fel labbal a koporsoban levo tanarnot.egy harpia.ismerhuk,mert a nagy mar 4.es lesz.
2016. aug. 31. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!