Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit vennétek neki?

Mit vennétek neki?

Figyelt kérdés
Kislányom most kezdi az iskolát és nem sokkal utána lesz a szülinapja.Már megvan a táska,tolltartó,minden ilyesmi,mert ezeket névnapjára kapta.Szeretnék ötleteket,hogy mivel tudnék örömet okozni neki.Már nem igényli a játékokat,babákat.Mamától asztali lámpát kap majd..Köszönöm az ötleteket!
2016. aug. 15. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Karóra?
2016. aug. 16. 06:45
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

Én is valamilyen kreatív készletet gondolnék elsőre.

Sőt kislányoknak nagyon jópofa kifesthető kistáskák vannak, amit ő készíthet el és tényleg tud viselni is, ha szeretné.

A kisfiam barátnőjének ilyet vittünk szülinapjára, nagy sikert aratott (6 éves ő is):

[link]

De szuper lehet valamilyen ékszerkészítő, gyöngyfűző szett, esetleg ilyen karkötős, hajbavalós készítő készlet, illetve HAMA gyöngyök és keretek (ezek között van világítós gyöngy is, még a kifiam is szereti,éjszaka is foszforeszkáló alakzatokat lehet vele készíteni).

Többen javasolták az élményt, közösen töltött időt: én is szeretek ilyen ajándékozni. Egy mozidélután, sütizés, állatkert, játszóház (nem írtad, merre laktok, de Budapesten a szabadtéri tarzan-park pl. jó lehet vagy a csillebérci kalandpálya, budakeszi vadaspark, libegőzés is stb.)

Kérdezd meg a kislányodat, minek örülne? Esetleg egy bulit is rendezhetsz a barátaival, új osztálytársaival- nem kell nagy dologra gondolni- egy közös játszóházazás, kirándulás vagy kerti sütögetés is jó lehet és biztosan sokat tudnál neki segíteni vele a beilleszkedésben is.

2016. aug. 16. 09:38
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Kteatív játékok, könyvek, mesefigurás ágynemű, stb...
2016. aug. 16. 17:03
 14/15 anonim ***** válasza:
65%

8. válaszoló:nem tudom MO. melyik részén élsz,de nálunk nem a cipő,a ruházat,vagy a tanszer az ajándék szüli vagy névnapra(3 gyerekünk van).

Kérdező:ne kösd össze a kettőt!Legyen igazi ünnepnap a szülinapja!Társasjáték,valami kreatív játék.

Az mit takar,hogy nem igényli a játékokat?Az én legnagyobbam már bőven kamasz,mégis nagyra értékeli pl. a komolyabb Legot,vagy egy sok(1-2 ezer db-os) puzzle-t kap.

Ne haragudj,de egy 6-7 éves kislány/kisfiú GYEREK!Normál esetben igen is igénylik a játékot!

2016. aug. 17. 00:42
 15/15 A kérdező kommentje:

Elnézést!Nagyon elfajultak a dolgok!Én nem azt mondtam,hogy soha nem kapott ajándékot és játékot!!Én nem ezt írtam....Nem is értem hogy lehet igy kiforgatni egy kérdést...

Leírom hogy mindenki megnyugodjon,van neki játék.Pl.:gyöngyfüző,vasalható gyöngy,puzzle,legó,felnőtt színező,gyurma,társasjáték.

Mindegy is egy pár jó ötletet vártam volna.Volt azért akitől kaptam.Azoknak Köszönöm!

2016. aug. 19. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!