Kislányom most kezdi az iskolát és nem sokkal utána lesz a szülinapja.Már megvan a táska,tolltartó,minden ilyesmi,mert ezeket névnapjára kapta.Szeretnék ötleteket,hogy mivel tudnék örömet okozni neki.Már nem igényli a játékokat,babákat.Mamától asztali lámpát kap majd..Köszönöm az ötleteket!
Szülinapra ne sulis dolgot, hanem valami élményt adj.
Esetleg esetleg valami finom kézmozgást segítő dolgot, gyöngyöt ha szereti legót.
2016. aug. 15. 21:27
2/15 anonim válasza:
Én a helyedben megvárnám míg megy pár napot az iskolába és ha megtetszik neki valami ami másnak már van, de neki még nincs.
Egyébként asztalvédőt vagy asztali tolltartót vagy asztali faragót otthonra :) esetleg egy két érdekesebb munkafüzetet vagy könyvszerűséget otthonra hogy segítsen neki megtanulni írni, olvasni :)
16/L
2016. aug. 15. 21:29
3/15 anonim válasza:
Gyereknek a ruha, cipő, iskolai felszerelés, asztali lámpa nem ajándék, azok muszáj dolgok. Nyilván van valami játék, amire vágyik. Elég szomorú lenne, ha 6 évesen már nem érdekelné semmi játék.
2016. aug. 15. 21:53
4/15 anonim válasza:
6-7 éveseknek annyi de annyi kreatív és jópofa játék van, valami biztos, hogy érdekli, vagy még nincs meg neki. Én pont ma voltam a lányaimmal egy játékboltban és ami nagyon megtetszett és nekem is volt gyerekkoromban, az a mikroszkóp készlet. Imádtam és nagyon lefoglalt. De egy szép világító földgömb is a szoba dísze lehet és még jó nézegetni, melyik ország hol van. Emellett még el lehet menni ősszel sokféle programra, állatkertbe, vadasparkba, a medveotthonba, mesemúzeumba, bábszínházba, megnézni egy gyerekeknek szóló balett előadást, cirkuszba megspékelve valami jónevű cukrászdával, szerintem szép szülinapi program.
2016. aug. 15. 22:11
5/15 anonim válasza:
Nem igényel játékot? Több, mint furcsa. Ha mást nem is, de egy klassz társasjátékot vagy valamilyen kreatív szettet biztosan vennék neki.
egyébként az ilyesmit is nagyon szeretik a lányok: [link]
ja és rengeteg nagyon jó társasjáték is van ám.
2016. aug. 15. 22:16
7/15 anonim válasza:
Névnapjára a muszáj dolgokat kapja? Szegény gyerek. Soha nem kapott még ajándékot?
2016. aug. 15. 23:12
8/15 anonim válasza:
kedves utolsó, tudod azért ma Magyarországon sok gyerek kap születésnapra, névnapra ruhát, cipőt ajándékba, mert sajnos egy átlagos fizetésből élő családnak ez is elég megterhelő tud lenni. Nem mindenhol természetes, hogy megveszik a több tízezer forintos holmikat csak úgy, mert épp szezonja van.
2016. aug. 15. 23:34
9/15 anonim válasza:
Számomra hihetetlen, hogy egy 6 évest ne érdekeljen semmilyen játék.
Gyöngyfűző szett, gyöngykép készítő, kifestő (akár felnőtt színező), játékos foglalkoztató könyv, puzzle, társasjáték, ha érdekli akkor valamilyen tudományos játék pl mikroszkóp, vagy vannak tudományos kísérletek is.
Attól, hogy a gyerek szülinapra kötelező ajándékot kap, még meglehet lepni egy kis aprósággal. Egy 1000ft-os puzzle vagy plüssmackó átlag fizetés mellett sem érvágás. Ha meg az akkor a gyerekre nem kell több tízezer forintos holmi, de legyen már némi gyermekkora. A 8 vagy 10 ezer forintos cipő közt nem sok különbség van és a gyerek is kaphat olyasmit amivel játszhat.
2016. aug. 16. 02:37
10/15 anonim válasza:
"kedves utolsó, tudod azért ma Magyarországon sok gyerek kap születésnapra, névnapra ruhát, cipőt ajándékba, mert sajnos egy átlagos fizetésből élő családnak ez is elég megterhelő "
Akkor ne vállaljon gyereket, baxus. Milyen élete van annak a szerencsetlennek, ha konkrétan soha nem kap ajándékot?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!