Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsőben bukás történt nálatok?...

Elsőben bukás történt nálatok? A gyerekem osztályában ketten is buktak, nekem olyan fura, h elsőben megbukik valaki.

Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 05:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Igen, van két gyerek az osztályban aki nem kapott bizonyítványt. De én ezt nem nevezném bukásnak. Inkább csak újrakezdésnek. Egyetértek azzal aki azt írta, hogy ezek a gyerekek még nem biztos, hogy iskolaérettek voltak szeptemberben. Nekem nem fura az évismétlés. Ha elsőben nincsenek meg rendesen az alapok a gyereknek, utána végig el lesz veszve.
2016. jún. 18. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Jövő héten lesz nálunk bizi-osztás. Kíváncsi leszek. Lányom elmondása alapján van 2-3 rossz tanuló gyermek. Nálunk %-ban "osztályozzák" őket.

Lányom mesélte, hogy az egyik gyermek egyszer 11%-ot kapott matekból. Magyarul nem csinált semmit.

Nem bántani akarom, isten ments, mert nem tudom, mi áll a háttérben, de az ilyen gyermek jobb ha újra járja az elsőt, mert ha sima 10-es összeadás nem megy neki, akkor ott később komoly problémák lesznek.

Lehet, hogy lusta, lehet hogy buta, de lehet hogy egy sima fejlesztéssel fel lehet őt hozni, de az is lehet, hogy beteg és nem is fog tudni soha számolni. Bármi állhat a háttérben.

2016. jún. 18. 22:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Elsőben nem bukik. Szülői kérésre ismétel. Nincs is a fokozatok között elégtelennek megfelelő minősítés, csak 2. évfolyamtól.
2016. jún. 19. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
Amikor én voltam elsős volt nálunk egy lány aki megbukott. Sajnos annyira nem tudott számolni, hogy olyat írt az egyik feladatba, hogy 1+1=0. Sajnos a tanárok gyakran csak ordítottak vele ahelyett, hogy segítettek volna neki.
2016. jún. 20. 18:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt évismétlő, a tanár kezdeményezte a szülő felé- megbeszélték, közösen döntöttek. Jót tett a kislánynak.
2016. jún. 22. 22:53
 16/17 anonim ***** válasza:
36%
Valószínűleg egy frusztrált idegbeteg tanítónő így áll bosszút a gyerekeken azért mert ő hibás döntéseket hozott az életében és kevés a fizetése.
2016. aug. 16. 14:12
 17/17 anonim ***** válasza:
40%
Romániában 2 osztályban tudnak valakit évismétlőre buktatni.
2021. aug. 8. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!