Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Titeket is kikészít az évvége?

Titeket is kikészít az évvége?

Figyelt kérdés
A kérdés főleg többgyerekes szülőkhöz szól. Ilyen műsor, olyan kirándulás, bemutató óta, évzáró, évzáró buli, búcsúztató, kirándulás, évvégi koncert, tanárnő aki nem alkalmazkodik a szülők többségének kéréséhez stb.
2016. máj. 31. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hajajjjj..alig várom vége legyen a tanévnek! :D 3gyerek anyuja
2016. máj. 31. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon felgyorsultak a napok.

Kirándulás megvolt, gyermeknap holnap.

SZMK-s vezetőként kezdem a versek tanítását, évzárónál segítségek, ajándékok stb.

Szintén 3 iskolásom van.

2016. jún. 1. 08:12
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Engem nem már volt gyereknap,1 napos kirándulás,most éppen az év végi felmérők jönek.
2016. jún. 1. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Eléggé. Sűrű most a program, ovis ballagás, fogadó órák, évzáró, bizonyítvány osztás, kirándulások.
2016. jún. 4. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
95%
én minden nappal jobban vagyok, mert ott van a fejemben, hogy márcsak pár tanítási nap, és ismét mi rendelkezünk a saját időnkkel :) kitartás!! már nincs sok.
2016. jún. 5. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos az elsősöm beteg (korlátozott a mozgásban), így a kirándulásra kísérni kell és nagyon rossz, hogy át kell gondolnunk háromszor is, hogy mire mehet és mire nem.

Kettő sulis és kettő ovis gyerkőc van.

Nálunk pénteken mennek az elsősök kirándulni, a 3. osztályosok voltak már, volt gyerek-szülő nap, amire Apa ment (a kirándulásra is Ő kíséri az elsős gyerkőcünket) és lesz jövőhéten lesz egy strandolós nap.

Az oviban már minden lement, ott már nyugi van. :-)

2016. jún. 6. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!