Mi mindent érdmes megkérdezni első szülői értekezleten (általános iskola első osztály)?
Valószínűleg minden ilyesmit elmond a leendő tanító néni, inkább csak jegyzetelned kell.
Ha van valami speciális ügy, ami csak a te gyerekednél fordul elő, akkor azt persze kérdezd.
De nyugi, a tanító nénik rutinosak az ilyesmiben szerintem, én általános iskolában dolgozom, azért mondom.
én is felirtam egy csomó kérdést-a legtöbb el is hangzott ,nem kellett külön feltennem
ilyeneket-hogy:reggel mikortól lehet vinni őket,medig kell beérni,délutáni ügyeletet hogyan odják meg,ebédet honnan szállitják,szülö hány napot igazolhat,milyen módon kell jelezni a hiányzást,kell-e tizótait csomagolni,váltócipő ,milyen legyen
én létrehoztam eg fb-os csoportot,és itt tudunk kommunikálni.ha a szülők benne vannak,adjátok körbe az elérhetőségeiteket-mert a tanitók ezt nem adhatják ki.
kérdezd meg a külön programokat-ezek költségeit,alapitvány munkáját.azt,hogy mit kell venni,azt elmondják,a napirend ,órák majd a tájékoztató füzetben lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!