Megkaptátok már az iskolai értesítést, hogy felvették vagy nem a gyereket?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 12:45
11/17 anonim válasza:
Képzeljétek, feltették a suli weboldalára a névsort, így nem kell várni a postást. Eszméletlenül örülök, mert a kislányom rajta van a listán :) és mert visszatért az emberiségbe vetett hitem, hogy egy ilyen hamisítatlanul XXI. századi eszköz, mint az internet, részévé vált a "hivatalos ügyintézkedésnek" csöpp országunkban!
12/17 anonim válasza:
A pécsi anyuka vagyok, felhívtam a sulit, mert mondták a beiratkozáskor, hogy lehet érdeklődni telefonon. Felvettek mindenkit, be sem telt az osztálylétszám még, hétfőn küldik csak ki a leveleket.
13/17 Oltyán Ibolya válasza:
26.-áig küldhet csak minden iskola. Aki utána sem kapja meg vagy az iskolába küldték a levelét (mert sok iskola a gyermek iskolájába küldi) és érdeklődjön ott vagy valami hiba fojtán nem kap levelet
15/17 anonim válasza:
13-mas: telefonon mondta az iskolatitkár, hogy jövő 7 hétfőn fogják ebben a suliban postára adni, egyeztettük a lakcímet is.
16/17 anonim válasza:
Tegnap jött meg a levél, 27-én adták fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!