Megkaptátok ma a GYEDet?
Én nem értem a felháborodást, hiszen a hivatalos utalási időpont minden hónap 10-dike. Az OEP semmilyen szabálynak nem vétett, még van ideje akár kedden is elutalni a pénzt. Arról nem tehet az OEP, hogy van akinek már nincs pénze. Később kapod meg, később költöd el. Ennyi.
Különben is, a családi pótlék megjött a héten, nem kell mindent elszórni .Én is gyeden vagyok még, de dolgozok is mellette, így még félre tenni is tudok, egybe kifizettem a jogsim, hogy megkönnyítsem az életem és nem nyavalygok, mert az OEP nem gondolt még rám. Bár nem munkáltató utal, de ez ebből a szempontból lényegtelen.
Ember miért kellene tájékoztatás, mert miért kell hívogatni az OEP-et 4-5-én?
"A gyermekgondozási díjat havonta egyszer, utólag kell folyósítani, a tárgyhónapot követő hó 10. napjáig, de legkésőbb a bérfizetési napon." Hol van még 10-dike? Szerintem értelmes emberek nem háborognának, mindennek van határideje. Ha a fizetésed is 10-dikén kaptad, akkor sem háborogtatok már 3-dikán nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!