Megkaptátok ma a GYEDet?
egybe kifizettem a jogsim
Huh ez nem semmi!!! Ez azért nagy szó,hogy munka és gyed mellett egybe kitudtad fizetni :D
"Én nem értem a felháborodást, hiszen a hivatalos utalási időpont minden hónap 10-dike. Az OEP semmilyen szabálynak nem vétett, még van ideje akár kedden is elutalni a pénzt. "
Ezzel az a baj, hogy igen, tudjuk, hogy elméletben 10-e a határidő, de általában mindig hamarább megjön, és 5-e után még sose kaptam. Szóval legkésőbb ma már számított rá a nép, úgy terveztek vele. Ha az lenne a gyakorlat, hogy kihasználják a határidőt és 9-10-e tájékán jönne a pénz, nem is hiányolná még senki.
Nem sírni kell, ha nem elég a pénz, akkor dolgozni kell. Nem még hibáztatni az OEP-et, hogy meri nem utalni. Szinte követelőztök.
Igen, úgy látom itt nagy szó, hogy kifizettem egybe a jogsit, mert úgy látom sokan sírnak itt, hogy nincs pénz, hogy meri azt tenni az OEP, hogy nem utal. Biztos, hogy mindenki meg fogja kapni a pénzét. Ti fröcsögtek mindig nem, hogy mer gyereket vállalni, akinek nincs félretett pénze, meg hasonlók. Most meg sírtok, mert 3-4 nappal később kaptok pénzt. Nem semmi banda vagytok. Tipikus magyarok.
Aki fröcsög itt, az te vagy. És nem sírtak itt sokan, 1-2 válaszoló jegyezte meg, hogy kiadhattak volna tájékoztatást hogy a szokásosnál később kapjuk az utalásokat. Erre jössz te, és ki ha én nem stílusba előadod magad.... Emberi hangnem nuku...
Kit érdekel hogy fizetted a jogsid? Hogy jön az ide? Megjegyzem, hogy munka+gyed mellett egyáltalán nem nagy szám.
És még ha van is igazság abban amit gondolsz, mondasz, akkor sem így kellene közölnöd.
Én már a gyerek születése előtt megszereztem a jogsit. Ha már itt tartunk, akkor a felelős gyerekvállaláshoz a te felfogásod szerint kell saját lekás, ma már szükséges autó, ami jogsi nélkül mit sem ér.
Kivételesen rosszul érintett engem is, hogy nem utaltak. Nem akarok hozzányúlni a takarékszámlához, ezért elhalasztottam egy bevásárlókörutat. Ez még nem azt jelenti, hogy nincs semmim.
Viszont akármennyire furcsa én nem gyed alatt fogok meggazdagodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!