Megkaptátok ma a GYEDet?

Figyelt kérdés
2016. febr. 5. 08:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
Szegény elkeseredett anyukáknak legalább a "nem hasznos válasz" gombot öröm lenyomni :) Nem baj, ennyi örömötök legyen. "Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka" mondás igaz rátok. Még a Kérdezőt megértem, mert költöztek, de akkor se fogja hamarabb utalni az OEP a pénzt és erről nem az OEP tehet, már bocs.
2016. febr. 5. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

egybe kifizettem a jogsim

Huh ez nem semmi!!! Ez azért nagy szó,hogy munka és gyed mellett egybe kitudtad fizetni :D

2016. febr. 5. 13:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne ilyen durván lehordani embereket, azt hiszed mindenki olyan jó helyzetben van mint te? Vannak egyedülálló anyukák képzeld én még özvegyet is ismerek nem mindenkinek megy olyan jól. Nem, szidta senki az OEPet azért telefonálgatnak mert szükségük lenne a pénzre. Mondok egy példát neked anyuka tudja hogy minden hónap 2. munkanapján utalni szoktak ezért hétfőn megveszi a havi pelenka adagot vagy bármi fontosat és ezek után nem jön a pénz persze hogy hiányzik lehet 10.-e a határidő de sosem utalják olyan későn és az ember számít rá. Ennyi....
2016. febr. 5. 13:47
 14/19 A kérdező kommentje:
sose tettem fel meg ilyen kerdest. egyszeruen csak nem ertettem, hogy miert nem erkezett meg meg. azt hittem nalam van a gond. nem fogunk ehen halni, csak erdeklodtem nem itt kene a feszultseget levezetni.
2016. febr. 5. 14:16
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

"Én nem értem a felháborodást, hiszen a hivatalos utalási időpont minden hónap 10-dike. Az OEP semmilyen szabálynak nem vétett, még van ideje akár kedden is elutalni a pénzt. "

Ezzel az a baj, hogy igen, tudjuk, hogy elméletben 10-e a határidő, de általában mindig hamarább megjön, és 5-e után még sose kaptam. Szóval legkésőbb ma már számított rá a nép, úgy terveztek vele. Ha az lenne a gyakorlat, hogy kihasználják a határidőt és 9-10-e tájékán jönne a pénz, nem is hiányolná még senki.

2016. febr. 5. 14:20
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem sírni kell, ha nem elég a pénz, akkor dolgozni kell. Nem még hibáztatni az OEP-et, hogy meri nem utalni. Szinte követelőztök.

Igen, úgy látom itt nagy szó, hogy kifizettem egybe a jogsit, mert úgy látom sokan sírnak itt, hogy nincs pénz, hogy meri azt tenni az OEP, hogy nem utal. Biztos, hogy mindenki meg fogja kapni a pénzét. Ti fröcsögtek mindig nem, hogy mer gyereket vállalni, akinek nincs félretett pénze, meg hasonlók. Most meg sírtok, mert 3-4 nappal később kaptok pénzt. Nem semmi banda vagytok. Tipikus magyarok.

2016. febr. 5. 21:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Aki fröcsög itt, az te vagy. És nem sírtak itt sokan, 1-2 válaszoló jegyezte meg, hogy kiadhattak volna tájékoztatást hogy a szokásosnál később kapjuk az utalásokat. Erre jössz te, és ki ha én nem stílusba előadod magad.... Emberi hangnem nuku...

Kit érdekel hogy fizetted a jogsid? Hogy jön az ide? Megjegyzem, hogy munka+gyed mellett egyáltalán nem nagy szám.

És még ha van is igazság abban amit gondolsz, mondasz, akkor sem így kellene közölnöd.

2016. febr. 6. 00:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Én már a gyerek születése előtt megszereztem a jogsit. Ha már itt tartunk, akkor a felelős gyerekvállaláshoz a te felfogásod szerint kell saját lekás, ma már szükséges autó, ami jogsi nélkül mit sem ér.

Kivételesen rosszul érintett engem is, hogy nem utaltak. Nem akarok hozzányúlni a takarékszámlához, ezért elhalasztottam egy bevásárlókörutat. Ez még nem azt jelenti, hogy nincs semmim.

Viszont akármennyire furcsa én nem gyed alatt fogok meggazdagodni.

2016. febr. 6. 12:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Én személy szerint most fogom.megkapni az utolsó gyedet és azt hittem,hogy valami adminisztrációs probléma jött,hogy mégse kaptam.De látom mások se. Szerintem sokak így tervezik be a vásárlást ahogy megkapják a gyedet köztük én is.Most azért nem kell lehordani valakit a sárga földik mert épp szüksége van a pénzre.Mert akinek megvolt a munkaviszonya annak jogosan jár még ha kevés is.
2016. febr. 6. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!