Ti már megkaptátok a 2. féléves helyi adó és gépjárműadó értesítést és csekket?
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 19:11
1/6 anonim válasza:
igen. Először is még az első félévben,a z első félévi esedékes adófizetési időpont előtt, akkor kaptam egy első,meg egy második félévi csekket. Aztán valamikor július v.augusztusban egy egyenlegközlő levelet,amiben benne volt mégegyszer a második félévi csekk.Egyébként szinte rögtön befizettem,mert különben elfelejtem.
2/6 A kérdező kommentje:
Az első félévben kaptunk, 1-1 csekkel.
Most meg semmi. Pedig ilyenkor már ki szokták küldeni.
Mondjuk néha elég "furák".
Volt, hogy a túlfizetést tartozásnak könyvelték és késedelmi kamatot is számoltak rá. Máskor meg az eladott autó után a következő 2 évben is kiküldték a gépjárműadót (pedig nekik is be volt jelentve az eladás)
2013. szept. 9. 19:45
3/6 anonim válasza:
Akár csak az első válaszadó. Januárban vagy februárban kaptam két csekket (az egyiket befizettem, de a másikat sem dobtam ki, hátha augusztusban nem küldenek), de kaptam most is egyet, amit szeptember elején be is fizettem, nehogy elfelejtsem.
4/6 A kérdező kommentje:
Na, megoldódott a rejtély, hogy miért nem kaptunk (nemcsak mi nem kaptunk, nem kapott más sem)
2013. szept. 13. 19:47
6/6 A kérdező kommentje:
Zárolták az önkormányzat számláját. Később küldték ki az értesítéseket és kérték, hogy az önkormányzati pénztárba fizessük be az adókat.
2015. febr. 5. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!