Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Első osztályos vagy alsó...

Első osztályos vagy alsó tagozatos gyermeked hord-e karórát?

Figyelt kérdés
Amúgy a suliban hányadik osztályban kezdenek ismerkedni az órával?

#óra #karóra #gyerekóra
2016. márc. 29. 14:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Menedzserkalkulátor :) a 80-as évek csúcstechnológiája :) Köszönöm mindenkinek a választ. Ovis gyermekemnek szerettem volna "ballagásra" egy kis karórát, amit majd hordhat iskolában. Nagyjából ismeri már az órát, volt eddig is órája, de inkább amolyan "eldobhatós" fajta. Meg is rendeltem neki egy 5000 forintos órát - drágábbat nem, mert nem akarok agyvérzést kapni, ha elhagyja vagy ellopják vagy eltörik.

[link]

2016. márc. 31. 08:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Régen is az elsős csomagban volt az a műanyag óra, amin tanulták.

Nagyon késő később tanulni!

Hiszen már a 2 éves gyerek is mondja, amikor ebéd után fölkel, hogy 2 óra, fölkeltem, megyünk.

Az óvodás gyerek is látja, amikor indulnak valahová, hogy gyere, már x óra van, mennünk kell. Pillanatok alatt kikövetkezteti, hogy melyik hány órát jelent, akármilyen órát lát. Csak nem kell visszafogni.

Hordott karórát, 6. születésnapjára azt kapott. Nem volt probléma sem vele, nem vesztette el, nem törte el.

Tornaórán le kellett venni, az asztalon hagyni, a napló mellett.

2016. ápr. 13. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!