Általános iskola első osztály, kéttannyelvű vagy sima osztály? Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 19:43
11/13 anonim válasza:
Kérdés, hogy TI mennyire tudtok neki segíteni, ha elakad, vagy nem érti. Ha nem tudtok az adott nyelven, semmiképp ne írassátok kéttannyelvű osztályba, mert csak kínlódni fog.
12/13 Valery56 válasza:
Sima osztályba íratnám. Először tudjon az anyanyelvén biztonságosan írni, olvasni. Amivel 6 évesen még kínlódik, azt később kirázza a kisujjából, mert már megérett rá. A gyerekem most kéttannyelvű középiskolában fog érettségizni. 9-ben szinte csak angolt tanult, kb 800 angol órája volt. Igaz előtte, már 5.-től beírattam nyelvtanfolyamra, előnyére vált. Most a matekot és a fizikát is angolul tanulja. Ha az érettségin eléri a 60%-ot meglesz a felsőfokú nyelvvizsgája.
13/13 anonim válasza:
Kéttannyelvűbe. Sőt, más nyelvűbe (nemzetiségibe), hiszen veletek otthon úgyis magyarul beszél. Nincs olyan, hogy túl korán egy nyelv vagy túl sok nyelv egy gyereknek, egyetértek veled, hogy minél korábban, annál jobb. Én csak gimibe jártam kéttannyelvűbe, de simán már oviba is nemzetiségibe iratnám a gyerekem, hogy minél jobban sajátítson el egy másik nyelvet. Szvsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!