Ilyen időben hogyan öltöztetitek az elsős kisfiatokat, bélelt vagy sima nadrágot adtok rá?
Bár lányom van és harmadikos, de azért válaszolok. :)
Én nagyon fázós vagyok, és sokszor magamból indulok ki, de már rá kellett jönnöm, hogy a gyerek nem olyan fázós, mint én, ezért amikor én legginget veszek nadrág alá, akkor neki nem feltétlenül kell bélelt nadrág (harisnyát, legginget nem bírja).
Mivel a suliban meleg van, az udvaron meg nincsenek olyan hosszú ideig, ezért csak akkor adok rá béleltet, ha kemény mínuszok vannak. Béleltből is többféle van, vastagabb és vékonyabb fajta, ezzel is lehet variálni: 0 fok körül elég a vékonyabban bélelt.
Ahogy elnézem, a legtöbb gyerek sima, béleletlen nadrágban van...
3-os fiam van, bélelt nadrágot csak nagyon hidegben adok rá, amikor napközben is nulla fok körül, vagy alatta van.
Sima nadrágban jár, mondjuk ő a melegítőt preferálja még mindig, farmerból is csak azt veszi fel, ami nem olyan merev és rugalmas a dereka.
Hozzáteszem, ők az udvaron folyamatosan mozognak, fociznak, futkároznak, bújócskáznak, mászókáznak, ezért sem aggódom, hogy megfázik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!