2 és/vagy 4 éves gyerkedet miként öltöztetted a héten? Sima farmer vagy bélelt naci? Fölülre mit adtál?
2 és 5 évesek.
2 éves: legging+gatya, felülre body és egy kis ruha. Olyan kabátja van ami vékony, de bele lehet cipzározni egy pulcsit+ reggel egy pulcsit is adtam rá (délután meg levettem a leggingset)
5 éves: bélelt gatya, rövid ujjú arra egy hosszú ujjú felső és szintén egy pulcsis kabát. (délután melege volt a bélelt gatyában)
2 éves múlt a kislányom.
Rövid újju body, vékony hosszú újju pulóver, téli kabát, bélelt nadrág, vastagabb zokni, sportcípő, sapka, kendő. Családi napközibe volt ma délelött, így vittem még egy mellényt Neki, hogyha kiviszik őket.
4 éves lányomra ma harisnyát és vékony hadrágot adtam (vittem egy szoknyát, oviban bent harisnyában és abban volt), trikó, vékony pulcsi, mellény, vastag pulcsi és átmeneti kabát.
2 éves fiaimra harisnya és sima nadrág, hosszú újjú body, vékony pulcsi, vastag pulcsi, átmeneti kabát.
És persze mindenkire sapka, reggel még polár, délután már vékonyabb (nem nyári).
Elgondolkodtam amúgy, hogy holnap ha 5-6 fok lesz reggel, akkor alulra csak a vékony pulcsi és mellényre télikabátot adok a lányomra.
4 és 2 évesek:
Zokni, őszi cipő
Melegítő, a kicsinek bélelt nadrág
trikó, hosszú ujjú póló, kötött mellény
őszi kabát, sapka
tegnap kértek kesztyűt is (de egy gyereken látták és őt utánozták)
2 és 4 évesek a gyerekeim. A héten így öltöztek:
- trikó, bugyi (nagyon) / body, pelus (picin)
- zokni
- sportcipő
- farmer (nem bélelt)
- hosszú ujjú, de vékony anyagú póló
- pulcsi
- pufimellény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!