Őszi cipővétel: bélelt cipőt, vagy elég csak egy sima zárt?
Figyelt kérdés
A hétvégén akarunk venni egy (Salus) cipőt, de még nem a bélelt kategóriát néztem, csak a sima, kicsit magasabb szárú, zárt cipőt.
Meddig fogja tudni hordani? Lehet, hogy novemberre már bélelt kéne? Mert akkor 1 hónapra elég luxus lenne egy drága cipőt megvenni...
Bár más kérdés, hogy télre lehet, hogy már ki is nőné...
(15hós)
Szerintetek?
2011. szept. 29. 14:06
1/2 anonim válasza:
időjárásfüggő, de a magasszárút elég sokáig lehet hordani, kábé havazásig. viszont szandi után mindjárt bélelt cipőt... nagyon meleg lenne.
2/2 anonim válasza:
SZia! Szerintem sem kell még bélelt cipő. Legalábbis én eddig mindkét gyermekemnek a nyári szandál után őszre sima bőr félcipőt vettem (elefanten). Ha hidegebb van,vastagabb zoknit adok rá. Utána már csak télre veszek bakancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!