Első osztályos gyermeked hany napot hiányzott az iskolából?
Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 11:55
11/16 anonim válasza:
3-at :láz+torokfájós vírus miatt rögtön az első héten
12/16 berkeczy válasza:
ezek bol a valasz ok bol nem letter okosabb...mert nem a kerdesem re valaszaltak...leirtak...hogy hany napot...vagy nem hianyoztak...super
13/16 berkeczy válasza:
ezek bol a valasz ok bol nem lettel okosabb...mert nem a kerdesedre valaszaltak...leirtak...hogy hany napot...vagy nem hianyoztak...super sajnalom
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Az én kisfiam 3 napot hiányzott.
Most ismét köhög.
2015. nov. 28. 19:23
15/16 anonim válasza:
Igaz, nem vagyok szülő.
De amikor én 1. osztályos voltam, törekedtem és anyáék is töreketek arra hogy 1. évben ott legyek minden órán és minél többet tanuljak. Szerintem olyan 3-4 max. 5 napot hiányozhattam megfázás miatt.
14/L
16/16 anonim válasza:
Mi 3 hetet hianyoztunk a fiammal, vakbelgyulladas, utana influenza. Nem engedtem vissza amíg meg nem erosodott. Így is tesi alol egész évre felmentettek szegényt -6kg öt fogyott.. Szerencsére potoltunk mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!