Mivel büntetnéd hiperaktív gyerekedet az iskolai magatartás- feketepontokért?
Figyelt kérdés
Órán beszélget, matat holmijai között, keres valamit, nevetgél a bohóckodó osztálytárson.2015. szept. 19. 17:18
11/21 A kérdező kommentje:
Diagnosztizált a probléma, már nagyon kicsiként is nehéz volt vele, testvére átlagos, sőt teljesen problémamentes.
2015. szept. 19. 18:08
12/21 anonim válasza:
Te tetted fel nemrég a kérdést, hogy add e neki a Ritalint, ugye?
Szerintem iskolavaltas kellene annak a szerencsétlen gyereknek.
14/21 anonim válasza:
15/21 anonim válasza:
Szedte - hatott. Megpróbáltátok nélküle - nem megy. Hát akkor szedni kell. És majd jövőre megint megpróbálni nélküle. De inkább alternatív iskolába kéne íratni.
16/21 anonim válasza:
amúgy pár fekete pont nem a világvége
ne foglalkozz vele
és pár hete még nem kellett 45 perceket figyelnie 10-15 perces szünetekkel közben
és lehet nem is érdekli, amit a tanár tanitani akar ( amit meg is értek :DDD )
sőt...ha majd idősebb lesz és év közben lesz egy 1-se akkor sem dől ossze a világ
majd kijavitja
valamikor nekem is nehezen megy, pedig semmi bajom nincs ( 9.-es vagyok)
17/21 anonim válasza:
A gyereked csinált vagy éppen nem csinált valamit az iskolában, amiért fekete pontot kapott. Ergo ez a büntetése valamiért. Szerintem Te már ne büntesd meg azért a valamiért újra!
18/21 anonim válasza:
Az iskolát kéne megbüntetni, amiért nem tud mit kezdeni egy gyerekként viselkedő gyerekkel!
19/21 anonim válasza:
Szerintem vidd olyan suliba, ahol erre felkészült tanárok vannak és tudják kezelni a helyzetet.
Egy átlagos iskolának erre nincs kapacitása.
20/21 anonim válasza:
Büntetés helyett esetleg fejleszthetnéd te magad is otthon. Itt egy cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!