Iskolában van erkölcstan, te beíratnád? Fontos ez egy elsősnek? (fiú gyerekről van szó)
Erre csak annyit mondok, hogy ha valakinek baja van, amire nem lát megoldást, olyankor érdekes módon mindenki megtalálja az Istent. De addig persze sokan csak ágálnak ellene. Pedig szinte semmibe se kerülne hinni Jézusban! Ha a vallásban hiszel, vagy a pappokban sajnos nagyon nagy pofonokban lesz részed. Meg kell Ismerni Istent, és akkor felismered hogy ki hirdeti a vallást, és ki Jézust. És eléggé nagy felelőtlenség ebből kizárni egy kisgyermeket a saját fafejűségünk miatt.
Manapság rengetegen járnak pszichológushoz, komoly pénzeket otthagyva, miközben a legjobb pszichológus Jézus és tök ingyen dolgozik. Csak hát ciki egy olyanban hinni aki nem kézzelfogható, de csak addig amíg nem az egyik hozzátartozonk életéért kell imádkozni. Béke és Jézus legyen veletek!
Köszi,hiszek az istenben,de templomjárók nem vagyunk(úgy értem hogy minden vasárnap nem megyünk)
Az erkölcstanról azért kérdeztem,mert azt hittem tömik a fejüket.
15-ös válaszoló vagyok
tegnap belenéztem ötödikes fiam könyvébe
ilyenek voltak benne:
mit szeretsz magadon,van-e hobbid,könnyen barátkozol-e,mit szeretnél elérni idén ?
szerintem ezektől a kérdésektől nem kell megrémülni
az erkölcstan igazából arra való,ha esetleg otthon nem kapja meg a gyerek a kellő figyelmet(nem egy ilyen család van sajnos)itt megtanulhassa a viselkedési normákat,vagy kibeszélje a problémáit,ne legyenek "depisek"
Arról beszélgetnek,amiről otthon is egyébként:köszönés,viselkedés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!